Haberler

Spor Toto Süper Lig

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında sahasında Kayserispor ile karşılaştı.

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Kayserispor ile karşılaştı. Mücadelede ilk yarı Antalyaspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

29. dakikada El Kabir defans oyuncusu Mabiala'dan ceza sahası dışında kaptığı topla sağ kanattan kale çizgisine indi. Altı pas üstünden ortasında Eto'o gelişine bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-0

38. dakikada El Kabir'in Kayserispor kale çizgisi üzerinde yerde kaldığı pozisyonda sarı-kırmızı oyuncular topu taça atmakta gecikince Charles ile Erkan Kaş arasında gerginlik yaşandı. Diğer oyuncularında katıldığı tartışmanın ardından hakem Fırat Aydınus, yardımcılarına da danışarak Erkan Kaş kırmızı kart gösterdi.

39. dakikada Charles ile Umut Bulut arasında yaşanan gerilim sonrasında hakem Fırat Aydınus her iki oyuncuyu da sarı kartla cezalandırdı. Bu kart Charles'in maçtaki ikinci sarı kartı oldu ve kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Stat: Antalya

Hakemler: Fırat Aydınus x, Serkan Ok x, Yusuf Bozdoğan x

Antalyaspor: Ferhat Kaplan x, Celutska x, Salih Dursun x, Chico x (Diego dk. 26 x), Sakıb Aytaç x, Charles x, Zeki Yıldırım x, Danilo x, El Kabir xx, Mbilla x, Eto'o x

Yedekler: Ozan Evrim Özenç, Sandro, Yekta Kurtuluş, Drole, Serdar Özkan, Emre Güral

Teknik Direktör: Rıza Çalımbay

Kayserispor: Muammer Yıldırım x, Douglao xx, Levent Gülen x, Mabiala xx, Erkan Kaş x, Güray Vural x, Rotman x, Deniz Türüç x, Varela x, Lawal x, Umut Bulut xx

Yedekler: Ahamada, Sow, Welliton, Traore, Nguemo, Mendes, Hakan Aslantaş

Gol: Eto'o (dk. 29) ( Antalyaspor)

Kırmızı kartlar: Erkan Kaş (dk. 38) (Kayserispor), Charles (dk. 39) (Antalyaspor)

Sarı kartlar: Charles (Antalyaspor), Umut, Güray, Rotman (Kayserispor) - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kayserispor Antalyaspor Erkan Kaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title