Haberler

Spor Toto 3. Lig

Pazarspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdoğan Pınar, "Bu sezon ki başarımızı aramızdan yetişmiş teknik direktörle ve altyapı ağırlıklı kadroyla yakaladık" dedi.

Pazarspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdoğan Pınar, "Bu sezon ki başarımızı aramızdan yetişmiş teknik direktörle ve altyapı ağırlıklı kadroyla yakaladık" dedi.

Pınar, play-off yolunda son viraja girdiklerini belirterek, "Kalan 4 karşılaşmamızın 3'ünü taraftarımız önünde oynayacağız. Artık seyircimizi tam olarak yanımızda görmek istiyoruz. Bulunduğumuz ligde zor şartlar ve dar kaynaklarla play-off yolunda çok büyük avantaj yakaladık" diye konuştu.

Yarın sahalarında Tekirova Belediyespor ve ardından gelecek hafta sonu da yine sahalarında İstanbulspor ile yapacakları maçlarda taraftarla birlikte galibiyet coşkusunu yaşamak istediklerini ifade eden Pınar, şunları söyledi:

"Eksiklerimize rağmen Tekirova Belediyespor maçında taraftarımızın ateşlemesiyle 3 puanı alıp play-off yolundaki son engeli de aşmak amacındayız. Bu nedenle en büyük görev seyirciye düşmekte ve son sözü de seyircimiz söyleyecektir. Çevresinde gıpta ile bakılan Pazarspor'umuz altyapı ağırlıklı kadro ve kendi içinden yetişmiş teknik direktörle bu başarıyı yakalamıştır."

Pınar, sakat olan Levent ve Muhammed'in Tekirova Belediyespor karşılaşmasında forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi. - RİZE

Kaynak: AA / Yerel

Erdoğan Pınar Pazarspor Tekirova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title