Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, merhum Selçuk Yula ve Coşkun Özarı adına düzenlenecek olan 'Büyük Ankara Kupası 1' turnuvasına katılacak.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya spor, merhum Selçuk Yula ve Coşkun Özarı adına düzenlenecek olan 'Büyük Ankara Kupası 1' turnuvasına katılacak.

Şeker spor tarafından 16-17 Ağustos Polatlı Stadı'nda düzenlenecek olan 'Büyük Ankara Kupası 1' turnuvasında Şeker spor'un yanı sıra Galatasaray, PTT 1. Lig ekibi Şanlıurfa spor ve Spor Toto 2. Lig ekibi Yeni Malatya spor yer alacak.

Şeker spor'dan yapılan açıklamada, "Kulübümüzü kırmadan Galatasaray takımını Polatlı'ya yollayan Lütfü Arıboğan'a ve Galatasaray yönetici ve camiasına kaybedilen değerleri desteklemeleri, onları hatırlamaları adına sonsuz teşekkür ederiz. Turnuva tarihini daha çok Galatasaray kamp programına göre yaptığımızdan turnuvaya katılmayı arzu eden fakat kamp programları uymayan diğer Süper Lig ve PTT 1. Lig takımlarına elimizde olmayan sebeplerden dolayı özür diler bizleri kırmayan PTT 1. Lig takımı Şanlıurfa spor ve 2. Lig takımı Yeni Malatya spor'a bu turnuvaya teşrifleri sebebi ile teşekkür ederiz. 16 Ağustos'ta 2 maç yapılacak, galipler final maçı, mağlup olanlar üçüncülük maçını 17 Ağustos'ta yapacak ve kupalar sahiplerini bulacaktır. Rahmetli oyuncumuz Selçuk Yula ve rahmetli hocamız ve Galatasaray'ın da hocalığını yapmış Coşkun Özarı hocamızda bu sebeple rahmetle anılacaktır. Onlarca Türk futbol yazarları, televizyon sunucuları ve spor otoritelerinin de davet edildiği turnuva TRT Avaz'dan naklen verilecektir. Kupaları takdim etmek üzere TFF yönetiminin de davet edildiği turnuvaya ilginin büyük olacağını umuyoruz" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Coşkun Özarı Selçuk Yula Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title