Haberler

Spor Tesisi Bile Bulunmayan İlçeye Yatırım İçin Girişim Başladı

Trabzon’da tek bir spor tesisinin dahi bulunmadığı Hayrat ilçesine giden Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Birdal Öztürk, ilçeye spor salonu ve gençlik merkezi yapılması konusunda bir dizi görüşmelerde bulundu.

Trabzon'da tek bir spor tesisinin dahi bulunmadığı Hayrat ilçesine giden Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Birdal Öztürk, ilçeye spor salonu ve gençlik merkezi yapılması konusunda bir dizi görüşmelerde bulundu.

Hayrat Kaymakamı Muhammed Şahin ile bir araya gelen İl Müdürü Öztürk, ilçeye spor tesisi kazandırmak için Kaymakam Şahin ile görüş alışverişinde bulundu. Şahin, "Sosyal aktivite konusunda sıkıntılar yaşanan ilçemizde öğrencilerimizden gençlerimize kadar herkes spor tesisi özlemiyle yanıp tutuşuyor. Bu önemli eksikliğin giderilmesi konusunda sağlam adımlar atacağımıza inanıyorum" dedi. Ardından Kaymakam Şahin ve İl Müdürü Öztürk, Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu'nu ziyaret etti. Nuhoğlu, spor tesisi ve gençlik merkezi yapımı için gerekli arsa temini için çalışmaların en kısa zamanda yapılacağı sözünü verdi.

İl Müdürü Birdal Öztürk, spor kenti Trabzon'da tesisleşme oranının büyük bir hızla arttığını belirterek, "Birçok ilçemizdeki sorunları çözdük, artık spor tesisi olmayan ilçemiz kalmayacak. El birliğiyle Hayrat'taki gençlerimizi en kısa sürede sporla buluşturacak tesisleri yapacağız" diye konuştu. Öztürk, beraberindeki İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Öztürk ve Spor Uzmanı Serpil Sungur ile birlikte ayrıca, ilçedeki beden eğitimi öğretmenleri ve engelli çalışma grubu görevlileri ile de bir araya geldi, gençler ve engelli vatandaşların ildeki tesislerden yararlanmaları konusunda neler yapılabileceği konusunda görüşmelere katıldı.

Şalpazarı sporla buluşacak

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Birdal Öztürk, Şalpazarı ilçesini de ziyaret etti. Gençlerin il merkezindeki spor tesislerinden yararlanmaları için her türlü imkanı sağlayacaklarını söyleyen Kaymakamı Murat Beşikçi ile bir araya gelen İl Müdürü Öztürk, belirli periyotlar halinde öğrencilerin mevcut tesislere getirileceğini ve 14 ayrı branşta sporla buluşturulacağını söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Cengiz ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Karaçoban ile de görüşen Birdal Öztürk, "Hedefimiz Trabzon'un en ücra köyündeki çocuğa da spor yaptırmak. Bu konuda ailelerden öğretmenlere, muhtarlardan bütün daire amirlerine kadar herkes seferber olmalı, çocuklarımız ve gençlerimiz sporla buluşturulmalıdır" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Nuhoğlu Muhammed Şahin Ahmet Öztürk Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title