Haberler

Spa&Hammam'ın Bakımlarıyla Yazı İdeal Formunuzda Karşılayın

Güncelleme:

Etkili bir bakım ve stresten arınmış, huzurlu bir beden için; Four Seasons Bosphorus Spa&Hammam...

Dünyanın en prestijli markalarından Sodashi ve Natura Bissé ürünleri ile uygulanan cilt ve vücut bakımları sunan Spa&Hammam cildi güneşe hazırlamak için menüsünden üç farklı bakım öneriyor... Farklı cilt tipleri ve ihtiyaca göre çeşitlendirilebilen bu bakımlar ile yenilenmek ve enerji depolamak mümkün.

Spa&Hammam'ın yaza özel önerileri, yıl boyu kuruyan ve yıpranan ciltleri güneşli günlere hazırlamak için ideal. Kışın su kaybı yaşan ve kuruyan cildi canlandırmak için önerilen Tuzla Gelen Rahatlık vücut bakımı, kan dolaşımını hızlandırıp gerginlik ve yorgunluğu azaltmaya yardımcı oluyor. Bu bakımda Himalaya tuzu ile vücuda uygulanan "peeling" ölü deriyi arındırarak cildi güzel ve sağlıklı bronzlaşma için hazırlıyor. Kış boyunca nem dengesi bozulmuş cildi tazelemek ve tıkanmış gözenekleri açmak için uygulanacak Sodashi Derinlemesine Temizlik yüz bakımı ile yaz ayları boyunca sağlıkla parlayan bir cilde sahip olmak mümkün. Spa&Hammam'ın imza bakımlarından olan İnceltici Masaj ise vücudu yeniden şekillendirmeye hızla yardımcı oluyor. Uzman terapistler tarafından uygulanan ve detoks etkisi olan bu masajda derin yuvarlama hareketleri kullanılıyor. Tek bir seansın bile kan dolaşımını ve lenf drenajını arttırmak için etkili olduğu inceltici masaj, portakal kabuğu görünümünü azaltmak ve vücut hatlarını ortaya çıkarmak için bire bir.

Spa&Hammam üyelik paketleri ve dönemsel promosyonları ile stresten arınmak isteyen metropol insanının ihtiyaçlarına yönelik imkanlar ve özel günlerde ayrıcalıklı hediyeler sunmayı hedefliyor. Avantajlı üyelik seçenekleri bulunan Spa&Hammam'da, deneyimli eğitmenlerin kişiye özel oluşturdukları spor programları ile yazı fit bir vücut ile karşılamak, özel "Power Plate" ve pilates dersleri ile daha esnek, güçlü ve sağlıklı bir vücuda kavuşmak mümkün.

Spa & Hammam'la Dinginlik, Saflık ve Arınma Şehrin Merkezinde Konumlanıyor…

Four Seasons Bosphorus'ta yer alan Spa&Hammam, ayrıntılara verdiği özenle misafirlerini şehrin ortasında derin bir nefes almaya davet ediyor. Modern gelenekler konsepti ile hizmet veren Spa&Hammam'da dileyen üyeler gün ışığı alan kapalı havuzda yorgunluk atabilir, Spa'nın sağlıklı menüsünden seçecekleri hafif bir yemek ile programlarını tamamlayabilirler. Zamanını verimli kullanmak isteyen misafirler ise, buluşma mekanı olarak Four Seasons Bosphorus'u tercih ederek, günlük sağlık ve güzellik seanslarını, otelin İtalyan'ı AQUA Restaurant'ta lezzetli bir akşam yemeği ile sonlandırabilirler.

Four Seasons Bosphorus Spa&Hammam, kişiye özel ihtiyaçlara göre şekillendirdiği bakım ve paket önerileri ile hayatı kolaylaştırıyor. Spa&Hammam, 2100 m2'lik kullanım alanı, Boğaz kıyısındaki muhteşem konumu, açık havuzu, cam tavanlı kapalı havuzu, özel hamamı, özenle tasarlanmış sauna, jakuzi ve buhar odasıyla farklılaşıyor. Bütün duyularınızı harekete geçiren Spa&Hammam, aynı zamanda 3 Türk hamamı ve 9 bakım odasına sahip.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title