Haberler

Sp Genel Başkanı Kamalak, Mitinglerine Elazığ'dan Başladı

Elazığ'da ilk mitingi yapan Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Yaşanabilir bir Türkiye'yi yeniden hayata geçirelim. Alnı Ak, başı dik Türkiye'yi batıya köle olmaktan kurtaralım" diyerek destek istedi.

Elazığ'da ilk mitingi yapan Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Yaşanabilir bir Türkiye'yi yeniden hayata geçirelim. Alnı Ak, başı dik Türkiye'yi batıya köle olmaktan kurtaralım" diyerek destek istedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak mitinglerine Elazığ'dan başladı. Elazığ'da istasyon meydanına gelen Kamalak, partisinin Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan, ilçe ve belde belediye başkan adaylarıyla sahneye çıkarak partilileri selamladı. Burada bir konuşma yapan Kamalak, "Can dostlarım biz hepimiz kardeşleriz. Kürt'üyle, Türk'üyle, Laz'ıyla, Çerkez'iyle, Alevi'siyle, Sünni'siyle biz bir bütünüz. O halde kardeşlerim gelin o halde el birliğiyle hak nizamı birlikte tesis edelim. Hakkı el birliğiyle kuralım. Yaşanabilir bir Türkiye'yi yeniden hayata geçirelim. Alnı Ak, başı dik Türkiye'yi batıya köle olmaktan kurtaralım. Kendi silahını kendisi üreten, bütün insanlarına yetecek kadar nimet sunabilen özgür Türkiye'yi birlikte inşaa edelim. Unutmayın şuan Libya, Suriye, Mısır, Irak, Mali, Somali, Bosnahersek, Kırım bir bütün olarak sizi bekliyor. Milli görüş erlerini bekliyor" dedi.

Kamalak, "Bu güzel ülkemiz evliyalar diyarı Elazığ'ımız, Almanya'dan, Fransa'dan ve İngiltere'den de çok güzel olurdu. Aracınızın plakasının Elazığ olması sizi aldatmasın. O araçların motoruna bakın, hepsi yabancı. Türkiye bu araçları üretemez mi. Bu ülkenin imalatı olsa o araçlar evinizde bir tane işsiz kalmaz ve çalışanların maaşı 3'e 5'e katlanır. Hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız. Bu millet tarihin en şerefli milletidir. Bir kısım kardeşlerim başka taraflara savrulsa bile çağırdığınız zaman koşa koşa gelecektir. Bende milli görüşçüyüm diyerek ayrılan kardeşlerimize sesleniyorum. Bizden ne kötülük gördünüz de başka yerlere yönlendiniz. Elazığ yanılmayacak mücahit Erbakan'ın yolunu takip edecektir inşallah. 30 Mart günü belediye başkanlığı için atacağınız her bir oy için bu soruyu canlandırın. Türkiye İslam Birliğini mi kurmalı yoksa Haçlı birliğine mi girmeli? Bu soruya cevap vereceksiniz. İslam Birliği kurulmalı diyorsanız oyunuzu Saadet Partisi'ne kullanın. Haçlı birliğine girmeli diyorsanız istediğiniz partiye oyunuzu kullanın" şeklinde konuştu. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mustafa Kamalak Elazığ Sp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title