Haberler

Sp'den, Anadolu Gençlik Derneği'ne Ziyaret

Saadet Partisi (SP) Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar ve beraberindekiler, Anadolu Gençlik Derneği Zonguldak Şube Başkanı Murat Şen'i ziyaret etti.

Saadet Partisi (SP) Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar ve beraberindekiler, Anadolu Gençlik Derneği Zonguldak Şube Başkanı Murat Şen'i ziyaret etti.

Ziyarette konuşma yapan SP Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar, "SP olarak sivil toplum kuruluşlarına yaptığımız ziyaretler çerçevesinde Anadolu Gençlik Derneği'ni ziyaret ediyoruz. Amacımız, sivil toplum kuruluşlarıyla beraber irtibatımızı güçlendirmek. Biz Anadolu Gençlik Derneği'ni yakından takip eden bir partiyiz. Bizim için asıl olan gençliğin ideallerine uygun olarak, inançlarına uygun olarak yetişmesidir. Bu uğurda fikri ve çalışmaları olduğunu biliyoruz başkanımızın. Bu vesile ile de başkanımıza da kolay gelsin diyoruz. Gerçekten bu ortamda eğitimle uğraşmak, eğitimle gençliğe bir çaba sarf etmek güç bir uğraş. Allah kolaylık versin diyoruz. Bu çerçeve de önümüzdeki günlerde 28 Şubat'ta rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan için bir mevlit programı düzenlemişler. Onun içinde teşekkürlerimizi iletmek istiyoruz. Çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Gençlik Derneği Zonguldak Şube Başkanı Murat Şen ise, "Anadolu Gençlik Derneğimiz dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşu. Zonguldak'ta da güzel çalışmalar yapan bir kuruluşumuz. Bizlerde SP'yi yakından takip ediyoruz. Memleket meselelerine, sorunlarına çok güzel desteklerle beraber sahip oldukları düşüncelerle beraber hizmetler yaptıklarını biliyoruz. Bizlerde kendilerine desteklerimizi veriyoruz. Biz Anadolu Gençlik Derneği olarak Zonguldak şubemizi 2006'da kurduk. 2006'dan buyana Zonguldak'ta hizmet ediyoruz. Bizim amacımız gençlerin iyi, güzel, memleketine, devletine, milletine faydalı olarak yetiştirmek. Bu hususta çalışmalar yapmak. Bu çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki günlerde de gençlik şöleni düzenleyeceğiz ve rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan içinde tük Türkiye'de olduğu gibi Zonguldak Ulu Camide Kuran ve hatim duası yapılacaktır. Akşam namazı ile yatsı namazı arasında olacaktır. Bunu da tüm Zonguldak halkımıza duyuyoruz. Çalışmalarında başarılar diliyoruz" diye konuştu.

(SA)

22.02.2013 17: 57: 49

TSI

NNNN - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anadolu Gençlik Derneği Sadık Kar Zonguldak Sp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title