Haberler

Söz Dizisine Timur Acar Dahil Oldu! İzleyiciler Ünlü Oyuncuyu Tanıyamadı

Güncelleme:

Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Söz'e Timur Acar dahil oldu. Acar'ın kılığı öyle bir değiştirildi ki izleyiciler, ünlü oyuncuyu tanıyamadı.

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Söz'e ünlü oyuncu Timur Acar dahil oldu. 5 Mart pazartesi akşamı ekranlara gelen bölümde ilk defa Derman karakteri ile gösterilen Acar'ı izleyici tanıyamadı.

DAHA ÖNCE KERTENKELE DİZİSİNDE OYNAMIŞTI

Söz dizisine Derman karakteri ile dahil olan oyuncu sonunda belli oldu. Daha önce Kertenkele ve Nirdesin Birader dizileri ile izleyicisi karşısına çıkan Timur Acar Söz dizisinde Derman karakterine hayat verecek.

TİMUR ACAR KİMDİR?

1979 yılında Sakarya'da dünyaya gelen Timur Acar 39 yaşındadır. İlk olarak Akasya Durağı dizisinde Arif karakteri ile izleyicisi karşısına çıkan Timur Acar oyunculukta ki başarısı ile milyonları peşinde koşturan bir isim haline gelmiştir. 9 Eylül Üniversitesinden mezun olan Timur Acar, Temmuz 2016 yılında Eda Özerkan ile evlenmiştir. Son olarak Kertenkele Yeniden Doğuş, Ekip 2 ve Bebek İşi dizilerinde rol almıştır.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Timur Acar Star Dizi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri
500

Yorumlar (27)

ünal özer:

ses tonundan belli etti kendini ve yüzü yakından görününce, neden milleti kendiniz gibi mal mı sandınız

12
1
yanıtYanıtla
ellisekiz:

peruğu çıkarmadan önce tanımayanlar acilen göz doktoruna görünsün o kadarda salak olunmazki.

10
0
yanıtYanıtla
Söz fana:

Ben hemen tanıdım

4
1
yanıtYanıtla
Anonim:

Bence yakışmış diziye o diziden soğudum diyenleri anlamıyorum demek gerçek söz sevenler değilsiniz

4
1
yanıtYanıtla
yalçın dilli:

sevilen bir karekter umarım şimdiki rolü kendine sıkıntı olmaz insanlarımız ön yargılı olduğu için filmi gercek sananlar var

4
0
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Kertenkele diye çığlık attım.En sevdiğim oyunculardan biri.Bende tanıdım.

2
1
yanıtYanıtla
mertkaan:

acayip uydurmasyon sahneler var Timur mu kurtarcak. .

2
1
yanıtYanıtla
adsız:

ben tanıdım sesinden bazıları tanımamış olabilir

3
0
yanıtYanıtla
Sevgi Toros:

Ben hemen tanıdım.

2
0
yanıtYanıtla
hastasıyız dedeeeeee:

dede

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title