Haberler

Şota, İkiz Kardeşinin Kurbanı Oldu

Güncelleme:

Trabzonspor Şota'nın görevine kötü gidiş nedeniyle değil, muhalifler ile yemek yediği için son verdi; ancak yemeğe Şota'nın ikiz kardeşi Arçil gitmişti.

Trabzonspor'da görevine son verilen Şota Arveladze'nin görevine başarısız sonuçlar nedeniyle son verildiği zannedilirken gerçek çok başkaydı. Yenilen bir yemek Gürcü teknik adamın ipini çekti.

AYRILIK RESMİ İNTERNET SİTESİNDEN DUYURULDU

Trabzonspor'da beklenen gelişme dün yaşandı ve Şota Arveladze ile yollar resmen ayrıldı. Üst üste alınan kötü sonuçların ardından başta yerel basın olmak üzere şehirde eleştiri oklarının hedefi haline gelen Gürcü futbol adamının görevine son verildiği bordo mavililerin resmi internet sitesinden duyuruldu.

MUHALİFLERLE YEMEK YENDİĞİ İÇİN GÖREVİNE SON VERİLDİ

Ancak gerçek çok başkaydı. Trabzonspor Yönetim Kurulu Şota'nın görevine kötü gidiş nedeniyle değil, muhalifler ile yemek yediği için son verdi. Burada da ciddi bir yanlış anlaşılma vardı.

HACIOSMANOĞLU YANLIŞ ANLAMIŞ

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na muhalefet eden kanatta bulunan eski başkan Faruk Özak, Şota Arveladze ile bir yemek yemek istedi. Şota daveti kabul etti ancak yemeğe kendisi yerine ikiz kardeşi Arçil'i gönderdi. Bu yemekten haberdar olan İbrahim Hacıosmanoğlu ise yemek yiyenin Şota olduğunu düşünerek görevine son verdi. Yani Şota art arda alınan kötü sonuçların değil ikiz kardeşinin kurbanı oldu.

ARÇİL: ÇOK KOMİK OLUR

Teknik Direktör Şota Arveladze'nin ikizi Arçil ise yaşananları anlatarak "Medipol Başakşehir maçından önce Trabzon'daydım. Bizi Trabzon'a getiren eski yöneticilerimle sohbet ettik. Faruk Özak, Cafer Hazaroğlu, Serdar Bali ve babam Trabzon'da bir otelde yemek yedik. Yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için Şota katılmadı. Ama bundan dolayı Şota'nın görevine son verilmişse bu çok komik bir durum olur. Hem eski dostlarımızla yemek yememizin ne gibi bir sakıncası olabilir" ifadelerini kullandı.

ŞAKAR: YEMEKTE ŞOTA YOKTU

Yemekte bulunan Trabzonspor eski asbaşkanı Nevzat Şakar, eski dostları ağırladıklarını belirterek, "Uzaktan dost geldiği zaman ona yemek vermek çok doğaldır. Yemekte Faruk Özak, Cafer Hazaroğlu ve Serdar Bali vardı. 1 hafta önce yenen bir yemek. Çok gizli bir yemek olsa gider evde yerdik. Koskoca bir otelde yedik. Herkesin gözü önünde. Biz 1994 yılında Gürcistan'a gittiğimiz zaman Şota ve Arçil'in babası bizi çok medeni bir şekilde karşılamıştı. Evinin kapısını açtı. Biz de onları ağırlamak istedik. Trabzonspor'un böyle işlerle uğraşmaması lazım" şeklinde konuştu.

CAFER HAZAROĞLU: ŞOTA KENDİ İSTEĞİ İLE YEMEĞE KATILMADI

Yemeği organize eden Trabzonspor eski yöneticisi ve Şota ve Arçil'i Trabzon'a getiren isimlerin başında gelen Cafer Hazaroğlu ise yemekle ilgili detayları kendi sosyal medya hesabından şu şekilde paylaştı: "Sosyal medyada Şota'nın eski yöneticilerle yemek yediğiyle ilgili yapılan haberler gerçek dışı olup yanlıştır. Bir hafta önce Şota'nın babası ve kardeşi Arçil Trabzon'a geldiler. Benim yakın aile dostlarımdır. Bizzat benim misafirim olarak yemeğe katıldılar. Eski yöneticileri olarak sayın Faruk Özak, Nevzat Şakar ve Serdar Bali'nin katılımıyla yenen bir yemektir. Şota kendi isteği ile yemeğe katılmamıştır. Speküle edilmemesi için açıklama gereğini duydum."

Kaynak: Haberler.com / Spor

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Şota Arveladze Trabzonspor Faruk Özak Spor Haberler

500

Yorumlar (25)

pusuMobil-ANDROID:

laz kafası işte :))))

9
3
yanıtYanıtla
aaMobil-ANDROID:

lazlarin kafasi olende sonra calışmaz laz kafasi işte bu

4
6
yanıtYanıtla
HAMİT KARADENİZ:

AYDIN BEY DOGRU SOYLUYORSUN LAZLARIN KAFASI ÖGLEYE KADAR CALIŞIR ÖGLEDEN SONRA SİZİN SEVİYENİZE INER

yanıt4
yanıt0
gül bül:

seninki de kuş beyinli kafası herlde , 24 saat çalışmıyor daha öğlen yazmayı bilmiyosun

yanıt3
yanıt0
aydinMobil-ANDROID:

laz kafasi olende sonra çalışmiyor yazık oldu adma haci oğlu erdoğan gibi tam diktor bunu siporda men edilmesi lazim sipora zarar veriyo

3
6
yanıtYanıtla
FAKİR:

trabzonluların hepsi mi böyle. Allah akıl versin. teknik adamlarını bile tanıyamıyorlar. keh keh kehh

6
3
yanıtYanıtla
TÜRK:

boş haber yapmayın sırf dikkat ceksın diye yalan haber olmaz Trabzonla uğraşmayın

7
2
yanıtYanıtla
H KARADENİZ:

AYDIN BEY DOGRU SÖYLÜYOR LAZLARIN KAFASI OGLENE KADAR CALIŞIR OGLEDEN SONRA ONLAR GIBILERININ SEVIYESINE DÜŞER

5
3
yanıtYanıtla
nn:

ahaha ya yeminle omega''dan bunlar hep. fazla oksijen de birleşince fonksiyonlar duruyor

6
1
yanıtYanıtla
Misafir:

Yemek 12 den sonra yendiğine göre şaşırmamak laz-ım.

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title