Haberler

Sosyal Medya Kitabı 'Menemen Olma Fenomen Ol' Raflarda Yerini Aldı

Sosyal Medya Uzmanı ve Yazılım Mühendisi Mehmet Burak Torun’un ‘Menemen Olma Fenomen Ol’ kitabı raflarda yerini aldı.

Sosyal Medya Uzmanı ve Yazılım Mühendisi Mehmet Burak Torun'un 'Menemen Olma Fenomen Ol' kitabı raflarda yerini aldı.

Türkiye'nin en iyi 10 Sosyal Medya Uzmanı arasında yer alan ve yaklaşık 7 milyon takipçi sayısı bulunan Torun'un ilk sosyal kitabı olan 'Menemen Olma Fenomen Ol' çıktı. Sosyal Medya Danışmalığı yapan ve aynı zamanda Yazılım Mühendisi olan Mehmet Burak Torun, ilk kitabının çıktığı haftadan itibaren oldukça yüksek bir satış rakamına eriştiğini söyledi.

Kitabı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Torun, "Kitabım sadece sosyal medya ile ilgilenenlere değil, hangi sektörde ya da hangi meslek grubunda faaliyet gösterirlerse göstersinler, her bireyin kendi alanının en iyisini yani kendi alanlarının fenomeni olabileceklerini anlatmayı amaçlıyor" dedi.

Kitabında, "Azimle çalışan biri için başarı artık hayal değil, gerçektir" sözünün önemini vurgulayan Torun, "Gerçekten çalışarak ve kendinize inanarak başaramayacağınız hiçbir şey yoktur. Bu doğrultuda insanların öncelikli olarak kendilerine inanmalarını hedefledim ve okuyucular için kitabımın umut ışığı olabileceğini düşünüyorum. Aynı zamanda, kişisel gelişim ve motivasyon kitabımı kendi deneyimlerim doğrultusunda şekillendirdim" dedi.

Kitabın daha ilk haftadan büyük bir satış rakamına erişmesinin kendisini mutlu ettiğini kaydeden Torun, Facebook, Twitter ve Instagram üzerinden sosyal medya hesaplarında da bunun etkisini gördüğünü söyledi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Burak Türkiye Menemen Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title