Haberler

Sorgun'da Yıldırım Düştü: 1 Ölü, 3 Yaralı

Güncelleme:

Yozgat Sorgun'da yıldırım düşmesi sonucu koyunlarını otlatan kadın öldü, çeşmede halı yıkayan 3 kadın ise yaralandı.

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde etkili olan yağış sonrasında iki ayrı bölgede yıldırım düşmesi sonucu bir kadın hayvanlarını otlatırken öldü, çeşmede halı yıkayan 3 kadın ise yaralandı.

Sorgun'da etkili olayan yağışın ardından birçok bölgede yıldırım düşmesi sonucu 1 kadın yaşamını yitirirken. 3 kadın da yaralandı. İlk olay Sorgun'a bağlı Mansuroğlu Çiftliği Köyü'nde meydana geldi. Merada hayvanlarını otlatan 70 yaşındaki Satılmış Kırca, iddiaya göre yağmurdan korunmak için sığındığı ağacın altında yıldırımın isabet etmesi sonucu yaşamını yitirdi. Olaydan bır süre sonra yakınları tarafından bulunan Satılmış Kırca için çağrılan ambulansla gfelen sağlık ekibi öldüğünü belirledi. Kırca'nın cesedi Sorgun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bir diğer yıldırım düşmesi olayı ise, Sorgun'a bağlı Yeniyer Beldesi Karakız Mahallesinde meydana geldi. Mahalledeti çeşmenin önünde halı yıkayan Dilek Gedik (33), Hacer Gedik (32) ve Fadime Gedik (43), yıldırımın düşmesi sonucu yaralandı. Ambulansla Sorgun Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadınlardan durumu ağır olan Fadime Gedik, burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Sivas'a sevk edildi.

Sorgun Devlet Hastanesi'nde yaralıları ziyaret eden Kaymakam Levent Kılıç, burada yaptığı açıklamada saat 19.00 sıralardında Mahsuroğul Çiftliği Köyü ile Yeniyer Beldesi Karakız Mahallesine yıldırım düşmesi olayı gerçekleştiğini belirterek "Karakız Mahallesinde üç bayan halı yıkadıkları sırada düşen yıldırım sonucunda yaralandılar. Bayanlardan Fadime Gedik'in durumu ağır olduğu için Sivas'a sevk edildi. Diğer olay da ise 70 yaşındaki Satılmış Kırca hayatını kaybetti" dedi. - Yozgat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dilek Gedik Yozgat Sorgun Kırca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (1)

bahtiyar gedik:

allahim sabirlar versin gesmis olsun acil sifalar diliyorum buyu allahimdan

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title