Haberler

Sorgun Belencumafakılılar Şenlikte Buluştu

Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Belencumafakılı beldesinde 2.Şenliğe Belediye Başkanı İhsan Telli'nin yanı sıra çok halk ozanları ve çok sayıda belde halkı katıldı.

Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Belencumafakılı beldesinde 2. Başpınar Yayla Şenliği düzenledi

Şenliğe Belediye Başkanı İhsan Telli'nin yanı sıra çok halk ozanları ve çok sayıda belde halkı katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Belencumafakılı Belediye Başkanı İhsan Telli, daha önceki şenlikte belediye olarak fazla katkılarının olmadığını belirterek, "İnşallah bundan sonraki şenliklerimizde belediye olarak elimizden gelen her türlü imkanı seferber ederek daha iyi ve daha güzel bir şenlik havası estireceğiz. Burada bunun sözünü sizlerin önünde veriyorum." dedi. Şenliğin organize edilmesine katkı sağlayan Osman Erol ise, şenlikler sayesinde insanların uzaktaki yakınları ile bir araya gelerek hasret giderdiklerini söyledi. Erol "Geçtiğimiz yıl ilkinin düzenlediğimiz şenliğimizin bu yıl ikincisini gerçekleştirmenin onurunu yaşıyoruz. Bundan sonraki şenliklerimizde Sayın Belediye Başkanımızın verdiği sözle daha kapsamlı ve iyi bir şenlik olması için elimizden gelen her türlü imkanı sağlayacağız." diye konuştu.

Şenlikte folklor gösterileri ve çeşitli eğlencelerinin ardından halk ozanları Murat Erciyas, Mahmut Karataş, Suzan Senetçi, Erdoğan Bektaş, Nazlıksız, Aşık Derdivan, Halit Dağlı, Hasan Erdoğan, Osman Yükselli, Salim Gülbahçe ve Yaşar Yiğitsoy söyledikleri birbirinden güzel türkülerle ve oyun havalarıyla tüm kasaba halkını eğlenceli dakikalar yaşattı. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Belencumafakılı Başpınar Yozgat Sorgun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title