Haberler

Songül Karlı, 20 milyon TL dolandırıldığını söyleyerek eski eşine demediğini bırakmadı

Güncelleme:

Eski eşi Metin Yüncü'nün kendisini 20 milyon lira dolandırdığını söyleyen Songül Karlı, "Paramı versin rahat etsin. Dişimle, tırnağımla kazandım. Adam olsa benim paramı yemez" diyerek isyan etti.

Normalleşme sürecinin bitmesiyle tatile çıkan ünlü şarkıcı Songül Karlı, önceki gün kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla sohbet etti. Eski eşi hakkında konuşan Karlı, zehir zemberek ifadelerde bulundu.

"ADAM OLSA PARAMI YEMEZ"

Uçankuş muhabiriyle sohbet eden Karlı, eski eşinin 20 milyon TL'sini dolandırdığını söyleyerek "Ben elimi eteğimi çektim, söylemem gerekenleri de söyledim. Benlik bir şey yok. Paramı versin rahat etsin. Dişimle, tırnağımla kazandım. Ben köy köy gezdim. Adam olsa benim paramı yemez" dedi.

Songül Karlı, 20 milyon TL dolandırıldığını söyleyerek eski eşine demediğini bırakmadı

"BEN DE ŞİDDETE MARUZ KALDIM"

Ozan Güven'in sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı yönündeki haberler hakkında da konuşan Karlı, sözlerine şöyle devam etti: "Ben bir havaalanında karşılaşmıştım onunla (Ozan Güven ile)… 'Merhaba' dedim, çok sinirliydi. Tiyatrocuların geneli sempatiktir, tatlıdır. Ona da çok şaşırmadım. Hiç hoş değil. En fazla kapıyı çarpıp gidersin, evi terk et dersin. Ben de şiddete maruz kaldım. Öyle çok büyük şiddet değildi."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Songül Karlı Ozan Güven Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (29)

aga:

iyi de adamin parasini yer iken cikip da biz adamlarin parasini yedik diyen yok evli iken her sey ortak afiyet olsun yeniden calismaya devam

23
1
yanıtYanıtla
merda:

MEDENİ HAYAT ERKEK TE OLUNCA ORTAK MAL DENİLİYORSA KADININ MALI DA ORTAKTIR ERKEGE , NOKTA.

19
1
yanıtYanıtla
Hikmet:

Dişle tırnakla değil de neyse...

17
2
yanıtYanıtla
Mert:

Helal olsun abla o nasıl diş nasıl tırnakmış

17
0
yanıtYanıtla
Soyadınız:

Kadınlar erkeklerin paralarını yiyince iyi bir kere de erkek yese ne olur

10
4
yanıtYanıtla
xxx:

aaaa noldu ayaklarini yikiyordun öpüyordun araniz acilinca kötümü oldu vah yazik vah vah gözlerim yasardi.

yanıt4
yanıt0
Mert:

kadında ne diş ne tırnak varmış be 20 milyon kazandrmış bendeki diş tırnak bir işe yaramyor . . . Bu diş tırnağı nasıl kullanmış ta 20 mişlyon kazanmış onuda söyleseydi sevaba girerdi :)))

12
1
yanıtYanıtla
Alper:

Bu sozde sanatcilara bu kadar para verirseniz ulke kalitesiz sozde sanaticlarla dolar. . . Bunlarin kazandigi paraya sinir konulsun , cok yuksek vergi alinabilir mesela. . En fazla doktor maasi alabilsinler. . ne lan bu. . . yaptigi sapik evlilik programlarindan kazandigi paraya calisip kazandigim para diyor. . .

12
0
yanıtYanıtla
Leksen:

Üç beş gündür sürekli songül karlı haberi verildiğine göre songül albüm hazırlıklarına başlamış.

11
0
yanıtYanıtla
LFC:

şu kadının ne özelliği var ki 20 milyonu oluyo. ne 20 si 20 yi kaybediyo dokunmuyo bile. en az 50-60 milyonu var. doktor bile bu kadar kazanmıyo. yani insanların para kazanç yolları saçma sapan bi hal almaya başladı. gençler eğer fiziğiniz yerindeyse mankenlik filan yapın. okuyup 3500-4000 alacağınıza milyonlar villalar içinde yüzün. iki foto çektir, kameranın karşısına geç 1 saatlik program yap, hatta bide çok çalışıyoruz filan de. arada vatan millet edebiyatı yapmayıda unutmayın.

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title