Haberler

    Soner Sarıkabadayı, model Madelein Lopez Camelo ile dünyaevine girdi

    Güncelleme:

    Şarkıcı Soner Sarıkabadayı, 8,5 aylık hamile sevgilisi Kolombiya Güzellik Kraliçesi Madelein Lopez Camelo ile Zekeriyaköy'deki villasında 10 kişinin katıldığı sade bir törenle evlendi.

    Soner Sarıkabadayı ve MadeleinLopez Camelo evlendi. Çiftin şahitliğini Soner Sarıkabadayı'nın menajeri Selim Akar, yakın arkadaşları Ayhan Demirok, Peyman Umay, Tsunami Valiente yaptı. Aileler nikah törenini canlı izledi. Camelo Lopez'in gelinliği ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı tarafından yapılırken Soner Sarıkabadayı'nın giydiği smokin ise Derviş Bağzıbağlı imzası taşıyor.

    SOSYAL MEDYA HESABINDAN CANLI YAYINLADI

    Soner Sarıkabadayı nikah törenini sosyal medya hesabından canlı yayınlayarak hayranlarıyla paylaştı. Pandemiden dolayı nikah törenine katılamayan çiftin aileleri töreni canlı yayınla takip etti. Pandemi sonrasında Mersin ve Kolombiya'da iki düğün yapmak istediklerini söylediler. İkilinin dünyaya gelecek oğulları Hasan Matias'ın ayakkabılarıyla objektiflere poz vermesi sosyal medyada olay oldu.

    ERKEK ÇOCUĞU BEKLİYORLAR

    Koronavirüs salgını nedeniyle eve sadece gelin damat ve şahitler alındı. Nikah sırasında memur, gelin damat ve şahitlerin maskeli olması dikkat çekti. Nikah sonrası evlilik cüzdanını alan çiftin mutlu oldukları gözlenirken gelin damadın ayağına basmaktan geri kalmadı. Soner Sarıkabadayı'nın 30 gün içinde dünyaya gelecek erkek çocuğunun ismi Hasan Matias olduğu öğrenildi.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500

    Yorumlar (22)

    EK:

    KEŞKE COCUK OLUNCA EVLENSEYDİNİZ ERKEN DEĞİL Mİ ? BU NASIL MÜSLÜMANLIKTIR YAZIKLAR OLSUN . .

    13
    2
    yanıtYanıtla
    serkan:

    soner im onca güzel kız varken bunu mu buldun. . . . . . .

    4
    11
    yanıtYanıtla
    Duudu:

    Vay be ülkede şarkı sözü yazarak milyarlar kazanmak varmış sahi vergi de ödüyorlar mı acaba, gidip fakir bir ülkenin güzellik kraliçesi ile evlenebiliyorlar hem de.

    11
    4
    yanıtYanıtla
    Mine:

    Ne var bunda Gönlü sevmiş mutlu olsunlar Gönül kimi seviyorsa ne fark ederki

    yanıt4
    yanıt2
    mardinli:

    ben olsam sarışın etli butlu birini alırdım, zevk tabi. rusya ukrayna dururken.

    4
    11
    yanıtYanıtla
    xxx:

    Irkımız değişiyor Türk erkekleri yabancı kadınlarla evleniyor

    8
    5
    yanıtYanıtla
    Allah bir yastikta kocatsin:

    Ne güzel, ne mutlu. Evlilik disi bir cocuk dünyaya getirmemisler. Allah dogacak cocuklarina uzun ömürler versin. Olabildikleri süre mutlu, mesut yasasinlar.

    7
    4
    yanıtYanıtla
    Turk 182:

    Nasil yani, sevgili diyor,hamile diyor ve evlilik yeni oluyor bilemem belkide onceden imam nikahi yaptiysa eyvallah,ama yoksa o zaman durum vahim Allah hidayet versin

    yanıt3
    yanıt0
    Mine:

    Gönlü sevmiş Sultanı olmuş mutluluklar Soner çiftine

    11
    0
    yanıtYanıtla
    Cevoli:

    Güzel kız bulmuş kendine.

    3
    8
    yanıtYanıtla
    Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title