Haberler

Son seçim anketinde büyük sürpriz! MHP'nin oy oranı hiç bu seviyeyi görmemişti

Güncelleme:

Artıbir Araştırma tarafından yapılan seçim anketinde AK Parti'nin oy oranı yüzde 30.4, CHP'nin oy oranı yüzde 27.9, İYİ Parti'nin oy oranı ise yüzde 14.7 olarak belirlendi. HDP'nin yüzde 11.8'lik kesimin desteğini aldığı araştırmada MHP'nin ise yüzde 5.4'te kalması dikkat çekti.

Partiler seçim çalışmalarına devam ederken anket şirketleri de yaptıkları araştırmaların sonuçlarını kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor. Son olarak Artıbir Araştırma yaptığı anketin sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı.

MHP'NİN OY ORANI YÜZDE 5.4 ÇIKTI

Anket çalışmasında AK Parti yüzde 30.4 ile birinci sırada bulunuyor. İkinci sırada yüzde 27.9 ile CHP, üçüncü sırada yüzde 14.7 ile İYİ Parti, dördüncü sırada ise yüzde 11.8 ile HDP yer aldı. Araştırmada en büyük sürpriz ise Mhp'nin oy oranındaki düşüş oldu. Ankete katılanların sadece yüzde 5.4'ü oyunu Mhp'den yana kullandı. DEVA Partisi ise Mhp'nin ardından yüzde 4.8 ile beşinci sırada kendine yer buldu.

Son seçim anketinde büyük sürpriz! MHP'nin oy oranı hiç bu seviyeyi görmemişti

BAHÇELİ ANKET ŞİRKETLERİNE "ŞARLATAN" DEMİŞTİ

Daha önce anket şirketlerini Mhp'nin oyunu düşük gösterdikleri gerekçesiyle yerden yere vuran MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, anket şirketlerine "Şarlatan" demişti. Bununla da yetinmeyen MHP lideri, "Oy oranımızı az göstermek için kudurmuş gibi çalışan kokuşmuşlar" ifadeleri ile anket şirketlerine olan tepkisini dile getirmişti.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Devlet Bahçeli MHP Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (82)

Metin Coşkun:

Çalışma bakanı 10 gün önce eyt için 99 öncesi neyse haklar verilecek dedi dün ise yaş şartı gelebilir diye haberler de yer aldı sanırım AKP Eyt nin gücünün farkında değil siz eyt lilerle dalga geçin bakın bakalım haziran seçimlerinde neler olacak hep birlikte göreceğiz

557
256
yanıtYanıtla
Ahmet Karadeniz:

Cumhur ittifakına can feda aksini düşünenler vatan sevgisini sorgulasınlar MHP ye laf söylemek kimsenin haddi değildir

237
533
yanıtYanıtla
ferfer:

aç karnına tok teselli ver otur kendine ne faydası olmuşki bu adamın sana bana olsun seninki kuru teselli slogan atmaktan başka bişey yok:)))

yanıt364
yanıt110
Haydar:

Vatanını seven vatanına mülteci doldurup kendi vatandaşını mağdur etmez. Milliyetçilik vatanını korumak, sınırlarına sahip çıkmakla olur.

yanıt354
yanıt86
Oguz Turker:

MHP yüzde 5 oyu ülkü ocaklarında bile anket yapılsa alamaz. Ülkeye giren mültecilere tek laf etmeyen milliyetçi hakeret partisimi olur. Rahmetli başbuğ olsaydı sırf şu mülteci akını ile ortadoğu bataklıgına dönen ülke için neler söylerdi kim bilir

570
185
yanıtYanıtla
albatros :

Bahçeli zaten MHP yi bitirmişti. şimdi sıra AKP de...

564
171
yanıtYanıtla
Haydar:

Ben mhp yi milliyetçi parti olarak görmüyorum.Milliyetçilik yalnız adında kaldı.Ülkenin gerçek gündemi olan ekonomik krize mülteci sorununa çözüm üretme suçu ona buna at millet herşeyin farkında

567
167
yanıtYanıtla
ferfer:

Birinin emir erligine soyunmuş bir partiden bu memlekete hiçbir fayda gelmez seçimde 0 çekip arkana baka baka gitmen dileğiyle...

468
151
yanıtYanıtla
Oruç Can:

Birinin emir eri olmak teröristlerin kölesi olmaktan iyidir.

yanıt212
yanıt433
High Priv:

He arkadaş herkes terörist bir siz vatan sevdalısısınız zaten

yanıt487
yanıt144
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title