Haberler

Son Dakika: Türkiye'de 30 Ekim günü koronavirüs nedeniyle 78 kişi vefat etti, 2322 yeni hasta tespit edildi

Güncelleme:

Son dakika: Ülkemizde 30 Ekim günü koronavirüs kaynaklı hasta ve vefat sayıları düne göre arttı. Son 24 saatlik verilere göre, hasta sayısı 2322 artarak 373 bin 154 oldu. 78 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam vefat sayısı 10 bin 177'ye çıktı.

Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin Günlük Koronavirüs Tablosu'nu paylaştı. 30 Ekim'de açıklanan son 24 saatlik verilere göre; 2322 yeni hasta tespit edildi, vefat sayısı ise 78 olarak gerçekleşti. Böylece Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 10 bin 177'ye, toplam vaka sayısı ise 373 bin 154'e yükseldi.

GÜNLÜK İYİLEŞEN HASTA SAYISI 1703 OLDU

Son 24 saatte tedavisi tamamlanan 1703 hastanın daha taburcu olmasıyla toplam iyileşen hasta sayısı 322 bin 465'e yükseldi. Toplam test sayısı 13 milyon 877 bin 705, ağır hasta sayısı ise 1966'ya yükseldi. Hastalarda zatürre oranı da yüzde 5.0 oldu.

Son Dakika: Türkiye'de 30 Ekim günü koronavirüs nedeniyle 78 kişi vefat etti, 2322 yeni hasta tespit edildi

"HASTA SAYISINI AZALTMAK İÇİN HAREKETLİLİĞİ ÜÇTE BİRİNE İNDİRMELİYİZ"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs verilerine ilişkin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün tespit edilen 2.322 yeni hastamız var. Ağır hasta sayımız 2.000'e yaklaştı. Salgınla mücadele hem bireysel hem de toplu halde tedbirlere uymaktan geçiyor. Yarın bugünden daha az hastamız olsun istiyorsak hareketliliği üçte birine indirmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Türkiye Haberler Son Dakika

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

500

Yorumlar (26)

trky:

100 kişiden 1, 7 kişi koronalı bu oran ilk testler yapıldıgında 100 kişde 8-9 kişi oluyodu. . basit kurallara toplum olarak uysak şuana kadar bitme noktasına gelmişti hastalık ( bu tarz haberlerin amacı bnce algı oluşturmak korku yaymak bir nevi tedbirlere uyulması için artı bir durum )

17
8
yanıtYanıtla
aynı nakarat:

Bu gün gündemde deprem var ne deseniz boş. . .

15
1
yanıtYanıtla
Sağlık bakanı istifa:

1 korona yetkililerine ulaşamıyoruz 2 temaslı olduğumuz kişileri listeye eklemediklerinden mağdur oluyoruz 3 refakatçi hastalara neden test yapılmıyor hastahanelerde (kronik yatan hastalarında risk altına alıyorsunuz) Söylemek istediğim Sağlık bakanı istifasını sunsun Tatilciler selbest Turistlere selbest biz halka gelince ceza baskı yapan bir devlet yöneticisi görmek istemiyoruz

4
5
yanıtYanıtla
Halk:

Sayın bakan bu hayat nasil yavaslayacak? Kim frene basma cesaretini gosterecek.

4
3
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Ne yapacak evde yatış için sokağa çıkma yasağı mi verecek herkes tedbirini alsın

yanıt2
yanıt2
...:

Şu ekonomik ortamda sokağa çıkma yasağı isteyenler niye ekonomi kötü gidiyor diye sormayın.işçi işe gitmezse patron iş yapmazsa ne olacak nakdi ücret desteği kısa çalışmayla nereye kadar bu devlet götürecek .

0
6
yanıtYanıtla
Veli gök:

Alman merkelin 2 uçağı var, bizde 15yada 16 alanlar kamu inşaatların ihale ile verirler bizde davet usuli ile verilir, rakamın belirlenmesi kedidir, bizde ihaleler bire on olacak şekilde verirler, bizde araç saltanatı var onlarda Merkel bir araçla ve bir yada 2 korumaile gezer daha pek çok yanlışlar söylenebilir.

yanıt1
yanıt0
La Barba:

Siz keyif çayı için, eğer çayınız yoksa merak etmeyin bedava kafanıza atıyorlar...

yanıt0
yanıt0
Akabe:

Sokağa çıkma yasağı istemeyenlerin büyük bölümü yüzünden artmadı mı

yanıt0
yanıt0
yetkililer nerde:

testler yapıldıktan sonra pozitif ögrenince bir yetkiliye ulasabilmek için 2 saat oldu il saglık mudurlugunu arıyorum hala cvp yok

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title