Haberler

Son Dakika: Türkiye'de 30 Ağustos günü koronavirüs kaynaklı 42 can kaybı, 1482 yeni vaka tespit edildi

Güncelleme:

Son dakika: Türkiye'de koronavirüs vaka düşerken ve vefat sayıları düne göre arttı. 30 Ağustos tarihinde açıklanan koronavirüs verilerine göre; 42 kişinin hayatını kaybetmesiyle kritik bir eşik daha aşıldı. Böylece toplam vefat sayısı 6 bin 326'ya yükseldi. Vaka sayısı ise 1482 artarak 268 bin 546'ya yükseldi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'nin Günlük Koronavirüs Tablosu'nu Twitter hesabından paylaştı. 30 Ağustos'ta açıklanan son 24 saatlik verilere göre; 1482 yeni vaka tespit edildi, vefat sayısı ise 42 olarak gerçekleşti. Böylece Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 6 bin 326'ya, toplam vaka sayısı ise 268 bin 546'ya yükseldi.

GÜNLÜK İYİLEŞEN HASTA SAYISI 1027 OLDU

Son 24 saatte tedavisi tamamlanan 1027 hastanın daha taburcu olmasıyla, toplam iyileşen hasta sayısı 243 bin 839'a yükseldi. Toplam test sayısı 7 milyon 28 bin 390, ağır hasta sayısı 945, hastalarda zatürre oranı yüzde 7,5 oldu.

Son Dakika: Türkiye'de 30 Ağustos günü koronavirüs kaynaklı 42 can kaybı, 1482 yeni vaka tespit edildi

"DÜNE GÖRE TEST TALEBİ AZALDI"

Bakan Koca, "Düne göre daha az test talebi oldu. Ancak buna rağmen 1.482 yeni hastamız var. Ağır hasta sayımız artıyor. Bu durum kaybettiğimiz canların sayısını da artırıyor. Mücadeleyi ancak hep birlikte yürütürsek başarabiliriz. Güç tedbirde" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fahrettin Koca Koronavirüs Türkiye Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (18)

Lork:

yaw he he sallayın bakalım daha ne kadar sallayacaksınız

18
5
yanıtYanıtla
angutmusun:

sallaması mı kaldı hergün 40 ölü binlerce vaka sen nerde yaşıyon uranüstemi

yanıt2
yanıt0
hak:

he he

15
6
yanıtYanıtla
MR. TAKTiK:

KUYRUK SIKISTI. . . ARTIK VAKA VE ÖLÜM SAYILARINI ARTTIRMAK ZORUNDALAR, AMA BU KAPLUMBAGA YÜRÜYÜSÜYLE GiDERLERSE SALGIN GECiNCEYE KADAR GERCEK RAKAMLARA ASLA VAR(A)MAYACAKLAR. . . -Mr. Taktik-

5
0
yanıtYanıtla
Büşra:

Bu zeki adama kulak kabartın. Olayın farkında.

yanıt2
yanıt0
E bn:

Hiç kimse bizim kadar kurallara dikkat etmedi ama eşim yakalandı kurallara uymayanlardan hakimi helal etmiyorum

4
0
yanıtYanıtla
Gözlem:

Kurallara uydunuz, ancak virüs sizi yine de buldu. Şimdi başkalarını suçlamadan önce sorgulaman gereken şey. Aldatılmış olup olmadığın. ! Kural diye anlatılan şeyler sende sahte bir güven duygusu oluşturmuş olabilir. Bazı şeylerin hiç işe yaramadıklarını, hatta tehlikeyi daha da arttırdığını anlamanız da gerekiyor. Bazı maskeler aksesuar! Pislik yuvası. Koruyucu değil. ! Asansöre biniyorum, çeşit çeşit parfüm kokuyor. Hanımlar her bindiklerinde düğmelere parfüm sıkıyorlar. Ne kadar koruyucu??

yanıt0
yanıt0
Gözlem:

Asansör düğmelerinden elime bazen parfüm ve kolonya benzeri sıvı bulaşıyor. Temizlik mi? Hijyen mi? Temizlik yapılıyor zannedilirken etrafa daha da fazla kirletici maddeler saçılıyor. Kullanılmış olan maskeler hala sokaklara atılıyor. Her yer pislik yuvası. Eve gelince önce el yüz yıkadıktan sonra tüm kıyafetlerimizi değiştirip tekrar el yüz yıkıyoruz. Papağanların kural diye tekrarladıkları şey bile aslında tehlikenin tam da kendisi. ! Maske taktım, mesafeyi korudum. Elimi yıkadım. YETMEZ . . !

yanıt0
yanıt0
vatandaş:

saglık ordusuna bakanları sahip çıksın. durumları zor vallla gözlemliyorum endişeliler çünkü direk bulaş riski altında ve mücadelleleri boşa çıkıyor. adamlar yorgun bitkin umutsuz haklarını verin cumhur reisim maliye bakanım adamlara yıpranma tazminatı verin

2
0
yanıtYanıtla
ela:

sende kurallara uysana ne bekliyorsun sifira inmesini mi

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title