Haberler

Son Dakika: Türkiye'de 23 Şubat günü koronavirüs nedeniyle 75 kişi vefat etti, 9 bin 107 yeni vaka tespit edildi

Güncelleme:

Son dakika: Ülkemizdeki koronavirüs vaka sayıları düne göre arttı. 23 Şubat tarihinde açıklanan 24 saatlik verilere göre; 633'ü semptomatik olmak üzere 9 bin 107 yeni vaka tespit edildi. Böylece toplam vaka sayısı 2 milyon 655 bin 633'e yükseldi. Bugün 75 kişi koronadan hayatını kaybetti. Ağır hasta sayısı ise bin 185 oldu.

Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin Günlük Koronavirüs Tablosu'nu paylaştı. 23 Şubat'ta açıklanan son 24 saatlik verilere göre; 633'ü semptomatik olmak üzere toplam 9 bin 107 yeni vaka tespit edildi. Vefat sayısı ise 75 olarak kayıtlara geçti. Böylece Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 28 bin 213'e, toplam vaka sayısı ise 2 milyon 655 bin 633'e yükseldi.

Son Dakika: Türkiye'de 23 Şubat günü koronavirüs nedeniyle 75 kişi vefat etti, 9 bin 107 yeni vaka tespit edildi

BUGÜNKÜ İYİLEŞEN SAYISI 6 BİNE YAKLAŞTI

Son 24 saatte tedavisi tamamlanan 5 bin 546 hastanın daha taburcu olmasıyla toplam iyileşen hasta sayısı 2 milyon 534 bin 996'ya yükseldi. Toplam test sayısı 32 milyon 560 bin 732'ye yükselirken, ağır hasta sayısı bin 185 olarak kayıtlara geçti. Öte yandan hastalarda zatürre oranı da yüzde 4,2 oldu.

DÜN VAKA SAYISI 8 BİNİ GEÇMİŞTİ

Öte yandan dün ülkemizde koronavirüs nedeniyle 78 kişi hayatını kaybederken, 623'ü semptomatik olmak üzere 8 bin 104 yeni vaka tespit edilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Türkiye Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (60)

ne yapalım:

ölüm 75 kişi yani milyonda bir bile değil, neresi risk bunun , esnaf batıyor, fabrikalar açılmıyor, okullar kapalı insanlar batıyor , ülke batıyor beyler yeter artık

57
49
yanıtYanıtla
Şamil:

Geçmiş olsun. Galiba önümüzdeki yıllarda insan yaşantıları ile birlikte yaşam şekilleri ve buna bağlı olarak bazı mesleklerin artık uzun bir süre tedavülden kalkacağı gerçeğini kabullenmek zorundayız. Artık toplu olarak uzun zaman geçirilen meslekler bundan sonra olmayacak gibi. Onun için bence gelecek 3 -4 ayda duruma bakılıp pandeminin en tepe zamanında bile ara verilmeyen meslekler ve bunlarla ilgili kazanç yollarına yönelinmesi gerekiyor. Kahrolup olmayacak şeye amin dememek gerekir. Çok zor ya.

yanıt0
yanıt0
Osman Taşkıran:

Tıka-basa akp mitingleri ?

85
9
yanıtYanıtla
Ayşem:

İnadına miting sen otur evde yada heykel açılışına git tavuk

yanıt2
yanıt22
xxx:

Aaaaaa olmaz ama daha il kongresine katılacağız. Siz çıkmayın dışarı. Biz sizin yerinize çıkarız(!)

64
5
yanıtYanıtla
Kadir kadri:

Parti kongreleri devam ettiği sürece virüsün yayılmasını kimse önleyemez Bunu bile bile insanları üst üste biraraya toplayanlar sorumludur. Vicdanları ne zaman rahatsız olur bilemem.

42
4
yanıtYanıtla
Ulaa:

Yazın tıka basa orda burda yayılırken düşğnseydiniz

yanıt2
yanıt20
erdem:

en başta bakmak lazım vaka artış nerde. Türkiye geneldemi yoksa bölge bazında. esnaf zor durumda. cocuklar kafa yeme durumda. veliler sınır krız yakında. .

38
6
yanıtYanıtla
İzmirli:

Hergun akp kongrelerini yaparlarsa tabikide artıcak

39
3
yanıtYanıtla
SİYASİ OTORİTEYE YASAK YOK:

KONGRE YA DA AÇILIŞLAR VEYA SON KATILDIKLARI CENAZE NAMAZI GÖSTERDİ Kİ BUNLARA VİRÜS BULAŞMAZ. . BUNLAR O KADAR TEDBİRLİ Kİ SOSYAL MESAFE YA DA MASKELERİ KORONAYA GEÇİT VERMİYOR MUŞ. . NE DİYELİM BUNLARA ŞİMDİ. .

yanıt13
yanıt1
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title