Haberler

Son Dakika: Türkiye'de 10 Mart günü koronavirüs nedeniyle 67 kişi vefat etti, 14 bin 556 yeni vaka tespit edildi

Güncelleme:

Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin Günlük Koronavirüs Tablosu'nu paylaştı. 10 Mart'ta açıklanan son 24 saatlik verilere göre; 814'ü semptomatik olmak üzere toplam 14 bin 556 yeni vaka tespit edildi. Vefat sayısı ise 67 olarak kayıtlara geçti. Böylece Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 29 bin 227'ye, toplam vaka sayısı ise 2 milyon 821 bin 943'e yükseldi.

VAKA SAYILARI 69 GÜN ÖNCE GÖRÜLEN SEVİYEYE ÇIKTI

Ülkemizdeki koronavirüs vaka sayıları 31 Aralık günü kaydedilen seviye çıktı. Vaka sayısı 14 bin 380 olarak kayıtlara geçen 31 Aralık tarihinden tam 69 gün sonra ulaşılan bu seviye korkuttu.

Son Dakika: Türkiye'de 10 Mart günü koronavirüs nedeniyle 67 kişi vefat etti, 14 bin 556 yeni vaka tespit edildi

BUGÜNKÜ İYİLEŞEN SAYISI 10 BİNE YAKLAŞTI

Son 24 saatte tedavisi tamamlanan 9 bin 193 hastanın daha taburcu olmasıyla toplam iyileşen hasta sayısı 2 milyon 649 bin 862'ye yükseldi. Toplam test sayısı 33 milyon 548 bin 238'e yükselirken, ağır hasta sayısı bin 309 olarak kayıtlara geçti. Öte yandan hastalarda zatürre oranı da yüzde 3,8 oldu.

VAKA SAYISI 13 BİNİN ALTINA DÜŞMÜYOR

Öte yandan dün ülkemizde koronavirüs nedeniyle 66 kişi hayatını kaybederken, 801'i semptomatik olmak üzere 13 bin 755 yeni vaka tespit edilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (33)

Efedayı:

Ya herkesi 28 gün içinde aşılasınlar ya da 14 gün tam kapatma yapsınlar . Cahillerle normalleşme falan olmaz.

37
11
yanıtYanıtla
Bilgin:

neolacak senin gibi cahiller peki onu hiç düşündünmü?

yanıt7
yanıt16
Fikir Güzel ama:

keşke herkesi 28 gün içinde aşılayacak kadar aşı olsa maalesef ülkede o kadar aşı yok

yanıt14
yanıt1
123:

Bilgin adamlar maske takmıyor mesafe ye dikkat yok maske takıyo agzi burnu açık cani sıkılan sokakta misafirliğe devam bitmez tabiii hastaneye otobüsle dolmuşla gidiyor pozitif test sonucu adam otobüste vd şehirler arası yolculuk yapıyor tabiiki aramızda cahiller var

yanıt6
yanıt0
Tarık:

Kesinlikle katılıyorum. Bu insanlarla normalleşme olmaz. Sokağa çıkana 100000 tl ceza diyeceksin var ya pencereyi açamazlar. 1 ay kapan böyle olay biter. Sarı turuncu seviye, hes kodu, maske mesafe, yasak saatleri vs onu çözemeyen halk a bu hak

yanıt4
yanıt1
orhan yaşar:

çok biligili çok tecrübeli çok akıllıda değilim lakin nasıl bir düşünce yapımız var anlamış değilim başkalrının hakkına geçmek bu kadar basitmi milletimiz bir yandan ekonomik krizle boğuşuyor diğer yandanda keyfinden geri kalmıyor burdan büyüklerimize hükümetimize sesleniyorum yalvarıyorum biz millet ve toplum olarak kurallara uymuyoruz geçerli ve etkili yasaklar olmadan bu pandemiden kurtulmamız kolay olmayacak kısıtlama faydası olmaz yasaktan başka anlamıyoruz bu kadar net

19
11
yanıtYanıtla
Osmanli:

İnanmayın , çinde 90bin vaka görülmüs toplamda ve şu anda sıfır ,hani sokakta düşüp bayılan ,ölen insanlar vardı ,korku salıyorlardı ,aylar öncesi ne çabuk unutuldu o günler ,şimdide düşürüp kaldırıyorlar rakamları ,amaçları ne hala çözülmüş degil ,insanları kıskaca alarak ne yapmak istiyorlar bunlara cvp aramak lazım

19
7
yanıtYanıtla
yasar:

hepsi tuzak

yanıt7
yanıt1
Ecz.nihal:

LÜTFEN kendinize gelin 85 milyon Nüfuslu ülkede 700. . 750 HASTA var günlük tabloda bunun neresi SALGIN gerçek salgın olsa tv. lerde diziler oynamaz toplantılar yapılmaz Aşının Tv. lerde reklamı yapılmaz çok kıymetli pahalı degerli olurdu, ve kimse sizi salgına MASKE ye inandırmaya çalımazdı sabah akşam ekranlarda UYANIN artık yeter.

12
9
yanıtYanıtla
demir:

ahada normalleşiyoruz

7
6
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title