Haberler

Son Dakika: Trafikte tartıştığı sürücüyü bıçakla yaralayan şehir magandası tutuklandı

Güncelleme:

Son dakika: İstanbul Hadımköy'de çakarlı minibüsüyle trafikte tartıştığı aracın önünü kesip sürücüsünü bıçakla yaralayan zanlı Muhammed Enes Uysal tutuklandı. Ayrıca zanlı emniyetteki sorgusunda, suçlamaları kabul etmeyerek, "Boğuşurken onun bir yerleri kesildi. Ben bıçaklamadım" dedi.

İstanbul'un Hadımköy ilçesinde trafikte tartıştığı başka bir sürücüyü bıçakla yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı Muhammed Enes Uysal tutuklandı.

Hadımköy'de 3 gün önce kullandığı çakarlı minibüsle seyrederken, kendisine geç yol veren Dadaş Aras isimli sürücünün önce aracının önünü kesip ardından çıkan kavgada 5 yerinden bıçaklayan ve dün akşam saatlerinde yakalanan Muhammed Enes Uysal isimli trafik magandası, adliyeye gönderildi.

İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Yapılan incelmelerde 6 suç kaydı olduğu öğrenilen zanlının emniyetteki sorgusunda, "Yol vermeyince onunla tartışmaya başladık. O daha sonra elindeki telefonla benim görüntümü kaydetmeye başladı. Ardından telefonu kapatıp bana saldırmaya başladı ve sonra bıçak çekti. Ben de onun elindeki bıçağı almaya çalıştım. O esnada boğuşurken onun bir yerleri kesildi. Ben bıçaklamadım" dedi.

"30 BİN TL'Yİ BEN ALMADIM"

Muhammed Enes U.'ya, Dadaş Aras'ın aracındaki 30 bin TL'yi aldığı yönündeki iddiaların sorulması üzerine, parayı almadığı ve bilgisi olmadığını söylediği öğrenildi.

TUTUKLANDI

Zanlı Muhammed Enes Uysal, çıkarıldığı mahkemece "kasten yaralama" suçundan tutuklandı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Hadımköy Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (39)

Vatanım:

Böylelerine ibretlik ceza vermedikçe bu olaylar devam eder. zira 2 gün sonra çıkar aynı suçu işlemeye devam eder.

34
0
yanıtYanıtla
Tuncay:

Ailesi ile ilgili haberlere bakılırsa iyi biri olma şansı olmayan bir bela kişilik, diğer tarafta gelen belayı gördüğü halde kışkırtıcı davranan bir genç. Ölebilirdi. Bazı durumlarda sakin olup alttan almak, ortamı kendi içinde güvenli hale getirmek korkaklık değil, aklı selim davranmaktır.

27
1
yanıtYanıtla
Adalet K. Polatli:

Turkiyede Adalet var ise ibret olarak buna 20 yil verin.

28
0
yanıtYanıtla
böylelerini gördünüzmü dalın kardeşim:

kim olursa olsun halkımızın gözü kara olduğunu bilsinler ; linç etmenin cezası yok korkmayın gebertin memleket kurtulur bari

18
7
yanıtYanıtla
bilen:

arkası olan birine dalarsan sen sağlam ceza alırsın ama o dalarsa ceza almaz , burası turkiye

yanıt5
yanıt1
bura türkiye evet bizde bu ülkenin sahib:

sahip olduğumuzu korumanın bir bedeli var toplum olarak duyarlı olursak o kadar kolay değil

yanıt3
yanıt2
vatanddaş:

Salarlar.

23
2
yanıtYanıtla
Umut:

Aynen

yanıt3
yanıt0
takipçi:

ehliyet yaşı 25 olmalı. 18 yaş çok erken. 18 yaşı birey saymak çok hatalı hala ergenlikte oluyorlar çünkü.

23
0
yanıtYanıtla
eko:

Görüldüğü kadarıya kasten yaralama değil, cinayete teşebbüs olmalıdır.

19
1
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title