Haberler

Son Dakika! Bakan Koca, Ankara'da hastanede sağlıkçılara saldıranlara sert tepki gösterdi: Mahkemede hesap verecekler

Güncelleme:

Son dakika! Ankara Cebeci Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım Servisi'nde hasta yakınlarının saldırısına uğrayan sağlık çalışanları kapıya barikat kurmuştu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, tepki çeken görüntülerin ardından "Saldırganlar Çocuk Yoğun Bakım Servisine kaldırılan bir hastanın yakınlarıydı. Mahkemede hesap verecekler" dedi.

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım Servisi'nde hasta yakınları yoğun bakıma girerek sağlık çalışanlarına saldırmaya çalıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca saldırı girişimiyle ilgili açıklama yaptı.

"ÇOCUKLARINA VEREBİLECEKLERİ BİR CEVAP OLMAYACAK"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım Servisinde yaşanan sağlık çalışanlarına şiddete ilişkin açıklama yaptı. Koca, "Sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin bir yenisi Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesinde dün gece yaşandı. Saldırganlar Çocuk Yoğun Bakım Servisine kaldırılan bir hastanın yakınlarıydı. Mahkemede hesap verecekler. Ama çocuklarına verebilecekleri bir cevap olmayacak." dedi.

Son Dakika: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cebeci Hastanesi'nde sağlıkçılara saldıranlara sert tepki gösterdi: Mahkemede hesap verecekler

SALDIRIYLA İLGİLİ 1 KİŞİ TUTUKLANDI, 4 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım Servisi'ndeki sağlık çalışanlarına yönelik saldırıyla ilgili bir kişi tutuklanarak cezaevinde gönderildi. Alınan bilgiye göre, biri adli kontrolle olmak üzere 4 kişi de serbest bırakıldı.

NE OLMUŞTU?

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım Servisi'ne gece geç saatlerde bisikletten düştüğü için kalp sorunları yaşayan bir hasta getirildi. Çocuğun tedavisi sırasında hasta yakınları ve sağlık görevlileri arasında tartışma çıktı. Hasta yakınları bunun üzerine sağlık çalışanlarına saldırdı. Sağlıkçılar ise yoğun bakım bölümünün kapılarını kapatarak cihazlarla barikat kurdu. Polisin olaya müdahale etmesinin arından 5 zanlının gözaltına alındığı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ankara Üniversitesi Fahrettin Koca Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (24)

Erkan:

Benim oğlumunda ateşi vardı acildeydik ilgi alaka sıfır konuşma şekilleri tahrik edici birde WhatsApp görüntülü konuşma açmış çocuğuyla sohbet ediyor çalışma saati içinde valla zor tuttum kendimi biz oraya keyfi gitmiyoruz kendimizden olan canlarımız için oradayız ortada birşey varsa tek taraflı değildir tahrik hat safada ilgi alaka sıfır bu dediklerim geçen sene Bursa da yaşandı

6
7
yanıtYanıtla
Sgk haklari elinden alinsin:

saglik calisanina her türlü olumsuz davranis nankörlüktur, kabul edilemez. bu canlilarin sosyal guvenlik haklari ellerinden alınmalı. Yuklu tazminat odemeliler

yanıt2
yanıt0
Ceza olarak covid servisinde calissin:

Saglik calisanina her turlu olumsuz davranis yapan canlilar saglikcilarla berabet COVID servislerinde çalışsınlar. yusuf yusuf olmak , ölüm korkusu onlara yeter

yanıt1
yanıt0
ANGARALI:

O şiddeti yapanlara sağlık hizmeti vermeyin sürünsünler

6
0
yanıtYanıtla
Hapis cezası:

bu canlilar birkac yil hapis yatmali.sosyal guvenlik haklari ellerinden alinmali

5
1
yanıtYanıtla
KÎMYACI:

Însan müsvettesi ilkel yaratiklar. Bu nasil bir barbarliktir. Ben yillardir avrupada yasiyorum. Înanin devamli elestirdiginiz avrupadaki toplum bireyleri bizim nankör insanlarimizdan daha medeniler. Gece gündüz demeden halk sagligi icin emek veren hizmet veren saglik personeline yapilanlar cok cok cirkindir.

4
0
yanıtYanıtla
tabii:

hastanede test yaptırmak için sırabeklerken sağlık calışanlarının tanıdıklarına erken ve önden sıra veriyorlar . önce bunu çözün

1
3
yanıtYanıtla
Hakkimi helal etmiyorum:

Dogrusu bu zayen sağlık sisteminde onceligi olanlar vardır.ogrenememissin

yanıt2
yanıt0
Tazminat cezasi:

yuklu tazminat odesinler bu canlilar

4
0
yanıtYanıtla
bu canlıların saglik sisteminden ucretsiz faydalan:

benim yorumlarim nedense kabul olmuyor.saglik calisanlarina kin ve kıskançlık Turkiye de hat safada.herkes eninde sonunda covid ile enffkte olacak.yogun bakima girince hakkini yediğiniz saglikcilarin ahini hatirlarsiniz.herkes eninde onunda saglik calisanlarinin eline düşecek. Allah buyuktur!

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title