Haberler

Son Dakika! AK Parti'den "İYİ Parti ile gizli görüşme yapılıyor" iddiasına yalanlama: Tamamen uydurma

Güncelleme:

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın skandal açıklamalarına sert tepki gösterdi. İddiayı kesin bir dille yalanlayan ve Ümit Özdağ'a yönelik ağır eleştiriler yönelten Çelik, "Ümit Özdağ adlı şahıs ahlaksız bir yalan söylemiş. İsmimi de anarak Ak Parti ile İyi Parti arasında bir süredir gizli görüşmeler ve gizli bir yeni anayasa çalışması yapıldığı şeklinde tamamen uydurma olan, hiçbir gerçekliğe dayanmayan bir açıklama yapmıştır. Biz kapalı kapılar arkasında hiç kimseyle konu ne olursa olsun bir çalışma yapmayız. Yaptığımız ve yapacağımız her işi milletimizin gözü önünde yaparız" dedi.

Son Dakika! Ömer Çelik'ten 'AK Parti ile İYİ Parti arasında gizli görüşme yapılıyor' iddiasına yalanlama

"GİZLİ AJANDA İLE OPERASYON SİYASETİ YAPMAK ANCAK BU TİPLERE YAKIŞIR"

Açıklamasının devamında eleştirilerini daha da sertleştiren Çelik, şöyle devam etti: "Ümit Özdağ'ın bu iftirası en hafif tabirle utanmazlıktır. Yalan yanlış sözlerle şahsımı hedef alması siyaset değil, ahlaksızlıktır. Siyasetin bu kadar çirkin ve kirli bir şekilde yapılması kimseye yakışmaz ama açıkça yalan söyleyen Ümit Özdağ'a yakışmıştır. Ajandası yalan, iftira ve güdümlü operasyon olanın kimliği siyasetçi olamaz. Biz, her çalışmamızı milletimizin gözü önünde, milletimizle paylaşarak yaparız. Kapalı kapılar ardında gizli ajanda ile operasyon siyaseti yapmak ancak bu tiplere yakışır."

Son Dakika! Ömer Çelik'ten 'AK Parti ile İYİ Parti arasında gizli görüşme yapılıyor' iddiasına yalanlama

ÜMİT ÖZDAĞ'IN İDDİASI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Ömer Çelik'in de adını geçirerek şu açıklamayı yaptı: "Buğra Kavuncu'nun temsil ettiği projeyi kamuoyu ile paylaşınca kamuoyunun bir kısmından bana yönelik olarak "Neden bu açıklamayı yaptın. Bu AKP'nin işine yarayacak" şeklinde bir tepki geldi. Bu tepkiyi gösteren ve göstermeyen kamuoyunun bilmesi gereken husus, İYİ Parti'den bazı yetkililerin şimdi de yine İYİ Parti yetkili kurullarının bilgisi dışında AKP ile yeni bir anayasa üzerinde çalıştığıdır. İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Ankara'da katıldığı değişik toplantılarda '6 aydan bu yana AKP Genel Başkan yardımcısı Ömer Çelik'in başkanlığında yeni bir anayasa komisyonu çalışmalara katıldığını' ifade etmektedir."

Doğruluk Kontrolü
"AK Parti ile İyi Parti arasında bir süredir gizli görüşmeler ve yeni bir anayasa çalışması yapıldığı iddiası"
YANLIŞDOĞRU
BULGULAR

"AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, söz konusu iddiaları kesin bir dille yalanladı."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ömer Çelik Ümit Özdağ İYİ Parti AK Parti Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

AMANOS:

olurmu olur olursa mhp iyi akp 3 bir olur

5
6
yanıtYanıtla
BAM BAM:

Cahil partili elemanların uydurmasıdır yine, ulan iki dakika delikanlı taklidi yapın, olun demedim bak taklit yapsanız yeterli

6
0
yanıtYanıtla
HAHAHA:

bahçeli bosu bosuna meral aksenere yuvana don diye çagri yapmadi

yanıt4
yanıt1
Memoli:

İyi de kardeşim bu konuşma uslubu bu hakaretlere ne gerek var yapmayın şunu ahlaksız bilmem ne yakışmıyor seviyeyi koruyun halka örnek oluyorsunuz unutmayın

5
1
yanıtYanıtla
brezındık:

sizin aldığınız nefes bile yalan ??

3
1
yanıtYanıtla
metin:

doğrudur doğğrruuuuu

3
1
yanıtYanıtla
ACIKINCA YİYECEKLER:

Hani meşhur bir söz var ya ^Hamurdan Put Yaparlar sora bu puta taparlar acıkınca putu yerler sizinki o hesap milletin karşısında hiç görmedik ABD ile İsraille hep kapalı kapılar ardından görüşüyorsunuz milletin haberi mi var

3
0
yanıtYanıtla
Güneş toprak su:

Iftira atmak şeytanca düşünceler ancak şeytanların Kulluk edenlerin iftiralarıdırk

0
2
yanıtYanıtla
Erol yılmaz:

Her iddiası yalan çıkıyor ümit özdağın ne işse

1
1
yanıtYanıtla
Burak:

Siyasetin her tarafi yalan...hepsi ayni.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title