Haberler

MHP'den ihraç edildikten sonra İYİ Parti'ye geçen Erhan Usta'yı meşalelerle karşılayan partililer, yangına neden oldu

Güncelleme:

MHP ihraç edildikten sonra İYİ Parti'ye katılan bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın, Samsun kent girişindeki karşılanması esnasında partililerin yaktığı meşalelerden çıkan kıvılcımlar, akaryakıt istasyonunun yanındaki kurumuş otlara sıçrayınca, yangın çıktı.

Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) ihraç edildikten sonra İyi Parti'ye katılan bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın, Samsun kent girişindeki karşılanması esnasında partililerin yaktığı meşalelerden çıkan kıvılcımlar, akaryakıt istasyonunun yanındaki kurumuş otlara sıçrayınca, yangın çıktı. Yangın, partililer ile çevredeki vatandaşların yardımı ve itfaiyenin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

MHP'den ihraç edilen Samsun Milletvekili Erhan Usta, geçtiğimiz günlerde İyi Parti'ye geçti. Usta'nın rozetini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı. Törenin ardından Usta, partisinin Samsun İl Başkanlığı'nda düzenlenecek toplantıya katılmak için Samsun'a hareket etti.

Milletvekilini meşaleli karşılama, yangına neden oldu

EKİPLER YANGINI BÜYÜMEDEN SÖNDÜRDÜ

Yaklaşık 250 partili tarafından Samsun-Ankara karayolu 3'üncü kilometredeki bir akaryakıt istasyonunda karşılanan Usta için bazı partililer de meşale yaktı. İddiaya göre meşalelerden çıkan kıvılcımlar akaryakıt istasyonuna yakın noktadaki kurumuş otların olduğu alana sıçrayınca, yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen alevlere, partililer ve vatandaşlar, ellerindeki kürek, ağaç dalı ve su kovalarıyla müdahalede bulundu. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri, yangını büyümeden söndürdü. Yangın alanında, soğutma çalışması sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milletvekili İYİ Parti Samsun MHP Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (38)

Türk:

Ulan bu sakarlar ülkeyi yakarlar

16
11
yanıtYanıtla
türkiyem:

karadenizden başlamışlar allah korusun bizi bunlardan

yanıt3
yanıt4
kemal:

hdp ile ittifak yapıyorlar, sonra yapmadık diyorduk. Buna kim inanır, anca kadir inanır. . .

16
8
yanıtYanıtla
Selçuklu:

Megri megri diye ağlayarak halay çektiğiniz günleri unutma.

yanıt2
yanıt3
Xyz:

Ellerindeki meşaleye mukayyet olamıyorlar memleket yönetmeye aday oluyorlar. Memleketide aynen böyle yakar bunlar

17
5
yanıtYanıtla
ahmet:

iyi parti pkk ve chp ile yanyana gelmesinin bedelini ödeycektir.

11
10
yanıtYanıtla
chp li cemil:

ulan sanki geçtiyse ne. . . . . . . . . dolarmı düştü. . euromu düştü. . maaşlara zammı yapıldı. . .

10
9
yanıtYanıtla
Zafer:

Bu tür adamlar MHP de olmasın da nereye giderse gitsin

10
7
yanıtYanıtla
pehhh:

iyikide şehri yakmamışlar bunada şükür görgüsüzler

11
5
yanıtYanıtla
Tonguç:

Yakında camal enginyurt da geçerse şaşırmam

11
5
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title