Haberler

Son Dakika! Eylem hazırlığında olan, biri devlet hastanesinde görevli 4 PKK'lı terörist tutuklandı

Güncelleme:

Son dakika! Terör örgütü PKK'nın dağ kadrosunda yer alıp metropollerde saldırı yapmak üzere eğitilen ve jandarmanın operasyonuyla Diyarbakır ve İstanbul'da yakalanan 4 terörist, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklandı.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca terör örgütünün dağ kadrosuna 2013 yılında katılan Mazlum Serhat kod adlı İ.K, Tayhan Umut Çektar kod adlı M.S, Mahir Amed kod adlı R.S. ve Armanç Xebatkar kod adlı M.T'nin, kırsal alanda patlayıcı madde ile metropollerde eylem yapmak üzere eğitim aldıkları, örgütünün "gizli şehir "yapılanması kadrosunda bulundukları, şehirlerde saldırı yapmak üzere "uyuyan hücre" olarak hazır bekletilerek görevlendirdikleri belirlendi.

Son Dakika! Eylem hazırlığında olan, biri devlet hastanesinde görevli 4 PKK'lı terörist tutuklandı

"TERÖR ÖRGÜTÜNE ÜYE OLMAK" SUÇUNDAN TUTUKLANDILAR

İstanbul ve Diyarbakır'da 16 Ekim'de eş zamanlı düzenlenen operasyonda yakalanan 4 zanlı, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki sorgularının ardından nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen İ.K, M.S, R.S. ve M.T. "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklandı.

Son Dakika! Eylem hazırlığında olan, biri devlet hastanesinde görevli 4 PKK'lı terörist tutuklandı

Bu arada terörist İ.K'nin Diyarbakır Devlet Hastanesinde anestezi teknikeri olduğu belirlenmiş, teröristlerin kırsal alanda bomba, silah ve kamera ve güvenlik sistemleri eğitimleri aldığı öğrenilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Diyarbakır İstanbul PKK Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (40)

KENAN KOMUTAN:

Devlet hastanesinde işe nasıl girmiş

60
5
yanıtYanıtla
hatırlatma:

açılım sürecinde girmiştir. teröristlerle oslo süreci falan vardı, çadır mahkemeleri kurmuşlardı ve pişman olmayan teröristler affedilmişti galiba. hatta operasyon da yapılmıyordu o zamanlar pkkya.

yanıt15
yanıt1
HERO:

Sence? işe alanda işin içinde kesin. .

yanıt5
yanıt0
Okuyucu:

Bu devlet hastanesine giren kişi güvenlik soruşturmasını nasıl geçmiş bunlara bakmak lazım içersen yardım alınmış olabilir bunun detaylı ve titizlikle uzman ekipler tarafından incelenerek olayın aydınlatılması gerekiyor.

yanıt6
yanıt0
asingitsin:

idam

55
2
yanıtYanıtla
cizre:

beslemeyin kardeşim vurun gitsin

47
6
yanıtYanıtla
TANER TEKİN UŞAK:

Devlet böyle vatan hainlerini memur olarak alıyor bizim gibi iki üniversite ayrıca yüksek lisans yapmış vatanı için canını verecek asil Türk evlatlarını kapı kapı iş için dilendiriyor

43
3
yanıtYanıtla
vatandaş:

tiplerine bak insana benzemiyorlar

43
2
yanıtYanıtla
Uyuduk mu denilecek:

Milyonlarca vatan evladı iş bulamaz iken bu hainleri kim yerleştirmiş merak ediyoruz..

41
1
yanıtYanıtla
Mehmet KORKMAZ:

Bu adamlar nasıl devlette çalışabiliyorlar bunun çalıştığı birim amirleri müdürleri bu kişilerin kim olduklarını hiç sorgulamadılarmı?

37
3
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title