Haberler

Son Dakika: Usta oyuncu Sezai Aydın, hayatını kaybetti

Güncelleme:

Yer aldığı diziler ve seslendirdiği ünlü karakterlerle hafızalara kazınan usta oyuncu Sezai Aydın, 69 yaşında hayatını kaybetti. 20 gündür hastanede tedavi gören oyuncu, kalp yetmezliğine bağlı vefat etti.

Tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Sezai Aydın yaşamını yitirdi. Rocky Balboa, Bill Cosby, Fred Çakmaktaş gibi efsane karakterlere sesiyle hayat veren Aydın'ın 20 gündür hastanede tedavi gördüğü ve diyabete bağlı kalp yetmezliği nedeniyle vefat ettiği öğrenildi.

"ÖMRÜNÜ SANATA VAKFETMİŞ BİR İSİMDİ"

Usta oyuncunun ölüm haberinin ardından Twitter hesabından paylaşım yapan İzzet Çapa, "Tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Sezai Aydın 69 yaşında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti... Büyük yetenekti... Ömrünü sanata vakfetmiş bir isimdi... Kabri nur, mekanı cennet olsun... Sanat camiasının ve sevenlerinin başı sağ olsun" dedi.

Son Dakika: Koronavirüse yakalanan usta oyuncu Sezai Aydın, 69 yaşında hayatını kaybetti

EŞİ DE BİR BİR AY ÖNCE VEFAT ETMİŞTİ

Sezai Aydın'ın kadın hakları savunucusu psikolog eşi Fatma Çiğdem Aydın da geçtiğimiz kasım ayında kanser nedeniyle 60 yaşında hayata gözlerini yummuştu.

Son Dakika: Koronavirüse yakalanan usta oyuncu Sezai Aydın, 69 yaşında hayatını kaybetti

SEZAİ AYDIN KİMDİR?

Sezai Aydın, 15 Şubat 1952 tarihinde Ankara'da doğdu. Ankara Üniversitesi İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden mezun oldu. Şehir Tiyatroları sanatçısı olan Aydın, bugüne kadar birçok yapımda rol almıştır. Bir dönem Keçiören Belediyesi'nde "Cumartesi Cumartesi" adlı bir çocuk eğlence programı sunmuştur. Sezai Aydın, yıllarca birçok ünlü yerli ve yabancı karakterin seslendirmesini yapmıştır. Ayrıca, Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde, Seslendirme ve Oyunculuk dersleri vermektedir.

Usta oyuncu, Gönül İşleri, Alemin Kralı , Yahşi Cazibe, Çocukluk Günleri, Avrupa Yakası, Kınalı Kar gibi birçok önemli projede yer aldı.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Sezai Aydın Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

Sevcan cansev:

ALLAH RAHMET EYLESİN ÇOK SEVDIĞİM BİR SANATCIYDI

37
3
yanıtYanıtla
Cahil:

Ne koronası Diabete bağlı kalp yetmezliğinden vefat etmiş.Ayağı takılıp düşene korona dan oldu deniyor.

18
3
yanıtYanıtla
Hamdi Baba :

Günde en az 500 insan bu illetten hayatını kayıp eder. Devlettin açıkladığı resmî rakam belli bir sınır olsada. O kadar insan hayatını kayıp ediyor. Neden tanınmış insan olunca coronadan ölüm var diye düşünüyoruz. Ah vah ediyoruz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title