Haberler

Komünist Başkan Maçoğlu'nun kardeşi uyuşturucudan gözaltına alındı

Güncelleme:

Türkiye Komünist Partili Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nun kardeşi Soner Maçoğlu, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan Aydın'ın Didim ilçesinde gözaltına alındı. Maçoğlu'nun 2010-2019 yılları arasında 'uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak' suçundan şüpheli olarak 6 kez gözaltına alındığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Didim Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince Çamlık Mahallesi'nde bir ikamette uyuşturucu madde satışı yapıldığı bilgisi üzerine adrese operasyon düzenlendi.

SONER MAÇOĞLU GÖZALTINA ALINDI

Operasyonda ikamette bulunan Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nun kardeşi olduğu anlaşılan Soner Maçoğlu ile U.A. isimli şahıs yakalandı. Soner Maçoğlu "Uyuşturucu madde ticareti" suçundan gözaltına alınırken, U.A. isimli şahıs hakkında TCK'nın 191 suçundan işlem yapıldı.

UYUŞTURUCU MADDELER ELE GEÇİRİLDİ

Şahıs Didim Sulh Ceza Hakimliğince güveni kötüye kullanma suçundan aranması sebebiyle gözaltına alındı. Operasyonda 0.66 gram metamfetamin maddesi ile birlikte yakalanan B.A. ve A.B. isimli şahıslar ise serbest bırakıldı. İkamette yapılan aramada 4.71 gram metamfetamin maddesi, 25.48 gram sentetik kannobinoid maddesi, 1 adet çalışır vaziyette hassas terazi, uyuşturucu paketlemede kullanılan muhtelif malzemeler ele geçirildi.

DAHA ÖNCE 6 KEZ GÖZALTINA ALINMIŞ

Öte yandan Soner Maçoğlu'nun 2010-2019 yılları arasında 'uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak' suçundan şüpheli olarak 6 kez gözaltına alındığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Türkiye 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (22)

d:

gönlünü ferah tut biz seni tanırız

34
18
yanıtYanıtla
Kurdoğlu:

He he

yanıt6
yanıt13
Komik D:

Komik bir mesaj olmuş iş ortağı falan misin tanidigina göre

yanıt5
yanıt2
van damme:

6 kez gözaltına alınıyor ama hala dışarda aynı haltı yiyor neden, çünkü tutuklanmayacağını biliyor ben yıllar önce bir hukuk adamının aracına kırmızı ışıkta dokundurdum diye mahkemeye verildim trafiği tehlikeye atmaktan 600 tl ceza yedim 1 ay sonra ödeyemedim diye eşimin yanında tutuklandım son dakika parayı kardeşim yatırdı ring aracına gitmeden kurtuldum az kaldı cezaevine giriyordum suçum affedilir gibi değildi idam edilmediğim için şanslıyım adalet işte. . .

23
4
yanıtYanıtla
malazgirt4949:

beş parmağın beşi bir değildir. . . ALLAH kardeşin çocuğun ve dostun hayırlısını versin.

23
1
yanıtYanıtla
rok:

uyusturucuyu tunceli den batıya tasıyolar aksini idda eden dunyadan bihaberdir . . .

12
10
yanıtYanıtla
Tunceliden:

Her koyun kendi bacagindan asilir. Sucu, sucluyu abisiyle bagdastirmak yanlis.

18
4
yanıtYanıtla
suçlar şahsidir.:

Kindarlık bu olsa gerek. Bin Km uzakta yaşayan birinin davranışlarıyla başkasına çamur atmaya çalışmak neyin kafası ?

13
5
yanıtYanıtla
RESUL:

insanda din iman olmazsa böyle olur

8
9
yanıtYanıtla
OVACIKLI:

Biz seni tanır sıkıntı yok bırak millet boş boş konuşsun macoğluyu bilenbilir

10
6
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title