Haberler

Temizlik yaparken camdan düştü, yatak süngerlerinin üzerinden sekti: O anlar kamerada

Güncelleme:

İstanbul Kağıthane'de kayınpederine giden kadın, pencerenin camlarını sildiği sırada 3. kattan aşağıya düştü. Düştüğü yerde var olan süngerlerin üzerinden savrulan kadın ağır yaralandı. Talihsiz kadının süngerlerin üzerinden sekme anı anbean kameraya yansıdı.

Korkunç olay, dün saat 15.30 sıralarında Kağıthane Merkez Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 30 yaşındaki N. Burcu Aydoğan, gündüz saatlerinde misafirlik için kayınpederi Salih Aydoğan'ın evine geldi.

CAMLARI SİLİYORDU

Genç kadın, evin camlarını silmeye başladıktan bir süre sonra dengesini kaybederek binanın 3. katından aşağıya düştü. Önce aşağıda bulunan iş yeri tabelasına çarpan kadın, binanın önündeki süngerlerin üstüne düşerek yere savruldu.

Temizlik yaparken camdan düştü, yatak süngerlerinin üzerinden sekti: O anlar kamerada

SÜNGERDEN SEKTİ

Dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, aşağıya düşen kadın tabelaya çarpıyor. Tabelayı yırtan kadın süngerden sektikten sonra yere savruluyor. Olayı gören ve sesleri duyan vatandaşlar koşarak olay yerine geliyor.

Temizlik yaparken camdan düştü, yatak süngerlerinin üzerinden sekti: O anlar kamerada

KAYINPEDER GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı Aydoğan'ı yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına aldı.

Polis ekipleri ise olay yerinde inceleme yaparak, o esnada evere bulunan kadının kayınpederi Salih Aydoğan'ı ifadesini almak üzere emniyete götürdü.

"SÜNGER KURTARDI"

Olayla ilgili konuşan Muhammed M., "Süngerin üstüne düştü, tabelanın içine girdi ve aşağıya doğru gitti. Konuşuyordu ama hareket edemiyordu. Sünger kurtardı, yoksa yere düşüyordu, ölebilirdi" dedi.

Polis, olayla ilgili çalışma başlattı.

Temizlik yaparken camdan düştü, yatak süngerlerinin üzerinden sekti: O anlar kamerada

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kağıthane İstanbul Aydoğan Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (15)

NACİZANE:

İSTEKSİZ YAPARSAN :D

3
23
yanıtYanıtla
COŞKUN:

Vay be tesadufun böylesi camdan duşuyosun altında sungerler var demekki vade dolmayınca bu işler olmuyor

21
0
yanıtYanıtla
tedbir:

cam silmek için canınızı tehlikeye atmayın saplı sünger silecek ile içerden silin nekadar temizlerse artık dışarının pisliği canınızdan önemlimi ??

18
0
yanıtYanıtla
KİM BİLİR:

NE TANTANALAR YAPARAK SÖYLENE SÖYLENE HIRSLI HIRSLI SİLİYORDUR CAMI ACELE EDERSEN TİKTOKA GİRMEK İÇİN SONUÇ BÖYLE . . .

1
10
yanıtYanıtla
MİNE:

Belki de sakat kalacak bir insan için söylediğin lafa bak. Mecbur mu kayın pederinin evini temizlemeye? Ayda 2 kez kadın alsaymış o da. Ama yok gelin hem kendi evini, hem annesinin evini, hem kayın pederinin evini temizlesin. Yemek yapsın. İşe gidip gelsin. Çocuk baksın. Erkeklerin eli armut mu topluyor? Temizlik yemek yapınca incileri mi dökülüyor?

yanıt3
yanıt2
CVP:

MİNECİM SEN DUL KALIRSIN BU KAFAYLA BENCE DORU YAZMIŞ ADAM HEPSİNİ DEĞİL AMA İHTİYACI VARSA YARDIMA TEMİZLEYECEK KADIN DEDİĞİN YAPAR BU NE BÖYLE HERŞEYE İTİRAZ

yanıt1
yanıt3
CVP A CVP:

Ben 12 senelik evliyim 2 çocuğum var. Haftada 6 gün günde 12 saat çalışıyorum. Kimse kusura bakmasın işten arta kalan 1 günde de kendi evimin işini yapıyorum. Çocuklarıma vakit ayırıyorum. Kimsenin evini temizleyemem. 150 tl''sine kıysın isteyen kadın alsın evine. Gelinler hizmetçi değildir. İleride yaşlandığımda da 15 günde bir kadın tutarım ona da faydam olur kendime de. Gelinime de kıyamam o eviyle çocuğuyla ilgilensin.

yanıt3
yanıt0
selim:

kayın pederinin bakımını üstlenmesi nedeniyle Allah azze celle korumuş kadını

8
0
yanıtYanıtla
Bozok:

Kafasının üstüne düşmüş,daha dikiş tutmaz.

2
4
yanıtYanıtla
Yahya:

Bu gün 13 kasım cuma, felaketlerin günüdür.

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title