Haberler

Son Dakika: İstanbul'da trafikte kadın sürücüye saldıran Emre Etyemez tutuklandı

Güncelleme:

Son dakika: İstanbul'un Alibeyköy ilçesinde, trafikte sinirlendiği kadın sürücüye saldıran Emre Etyemez, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İstanbul Alibeyköy'de trafikte tartıştığı kadın sürücüye saldıran ve otomobilin ön camını kıran Emre Etyemez, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Alibeyköy'de dün akşam trafikte tartıştığı Sena Koçak Genç'e hakaret ederek aracının ön camını kırdığı gerekçesi ile gözaltına alınan Emre Etyemez, emniyet işlemlerinin ardından hakkında soruşturma başlatan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.

İKİ SUÇTAN TUTUKLAMAYA SEVK EDİLDİ

Emre Etyemez, "Hakaret", "Mala zarar verme" ve "Kasten basit yaralama" suçlarından savcıya ifade verdi. Etyemez, savcılık sorgusunun ardından, "Mala zarar verme" ve "Kasten basit yaralama" suçlarından tutuklanması talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

TUTUKLANDI

Emre Etyemez, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sena kardeşimize saldıran kişi biraz önce çıktığı mahkemede tutuklandı. Trafikte karşılıklı saygı ve anlayış hepimiz için önemli. Saygıya yol verelim. Sena kardeşimize ve ailesine geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (89)

Hüseyin BOZKURT:

Sebepsiz yere saldırdığını düşünmüyorum bu ülkeye yapılmış en büyük kötülük ıstanbul sözleşmesi

9
28
yanıtYanıtla
ömer faruk:

bayan senin yakının olsaydı yine sebepsiz yere saldırmamıştır iyiki saldırmış derdin değilmi

yanıt6
yanıt2
Hüseyin BOZKURT:

Ömer faruk sen adamın niye öyle tepki verdiğini biliyor musun adamın eşinin dikisleri patlamış kadın yol vermemiş yani burda o kadın tarafından açık sabotaj var dikisleri patlayan kadın senin annen veya eşin olabilirdi

yanıt4
yanıt9
Hüseyin BOZKURT:

Böyle kadınlar adamı ipe götürür Allahım böyle kadınlardan bütün erkekleri korusun

yanıt4
yanıt7
Tuğçe:

Arabanın içersinde yeni doğum yapmış kadın bir günlük bebek yavaş yavaş eve gitmeye çalışan ısrarla kazaya sebep olacak hareketler yapan ısrarla kornaya basan kavgayı büyütmeye çalışan karısının Kavga Esnasında Kanaması olan o gece hastaneye giden Onuda konuşun

yanıt0
yanıt0
Hoca:

Kadınlara fazla değer veriyorlar.

9
26
yanıtYanıtla
Mahir:

Doğulu varoş beter ol memletin yüz karaları

23
6
yanıtYanıtla
Yuh:

Doğulu yada değil ne mesnetsiz bir yorum bu. Hadsiz

yanıt3
yanıt7
HELALL:

Sonuna kadar katiliorum

yanıt6
yanıt3
Bulent:

Sen doğuluların ayağındaki paspası ol emiii ırkçı seni

yanıt2
yanıt6
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title