Haberler

Bakan Soylu, Hakkari'deki uyuşturucu operasyonunu "566 kilo ele geçirildi, evlatlarımızın yok olmasına izin vermeyiz" sözleriyle duyurdu

Güncelleme:

Hakkari'de gerçekleştirilen operasyonda 566 kilogram eroin ele geçirildi. Haberi sosyal medya hesabından duyuran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bir rekor daha. Evlatlarımızın uyuşturucuyla yok edilmesin izin vermeyiz" sözlerine yer verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari Yüksekova'da gerçekleştirilen operasyonda, 566 kilogram eroin ele geçirildiğini açıkladı.

Bakan Soylu, Hakkari'deki uyuşturucusu operasyonu '566 kilo ele geçirildi, evlatlarımızın yok olmasına izin vermeyiz' sözleriyle duyurdu

"EMEĞİ GEÇEN POLİSLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM"

Bakan Soylu, Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Evlatlarımızın, nesillerimizin uyuşturucuyla yok edilmesine izin vermedik, vermeyiz. Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizden bir rekora daha; Yüksekova'da gerçekleştirilen operasyonda 566 kilogram eroin ele geçirildi. Emeği geçen tüm polislerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Bakan Soylu, Hakkari'deki uyuşturucusu operasyonu '566 kilo ele geçirildi, evlatlarımızın yok olmasına izin vermeyiz' sözleriyle duyurdu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Süleyman Soylu Yüksekova Hakkari Haberler

500

Yorumlar (1)

mehmet yalçın:

Bu kadar uyuşturucuya izin verilmeyen bir ülkeyiz, ya bu tacirler neden bizim ülkemiz üzerinden bu lanet şeyi geçirmeye devam ediyorlar.Akılsız mı bunlar, yoksa işin içinde iş mi var.Kaçak yolarla sınırdan geçirmek şöyle dursun adamlar gemilerle uçaklarla taşımak için T.C Devletini kullanıyorlar. Demek ki yakalanmayalar yakalananlardan daha fazla ki bunlar halen bizim denetimsiz devletimiz üzerinden zorluyorlar bu işleri. Bu işte bir iş mi var yoksa ben mi yanlış düşünüyorum.Düşünmek suç muydu?

7
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title