Haberler

Yunan askerlerinin ateş açtığı teknenin batışı böyle görüntülendi

Güncelleme:

Yunanistan Sahil Güvenlik ekiplerinin açtığı ateş sonrası yaralanan ve Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarılan üç kişinin bulunduğu teknenin batış anı görüntülendi.

Muğla'nın Marmaris ilçesine 7,2 deniz mili açığında (yaklaşık 13 km) Rodos adası açıklarında Yunanistan Sahil Güvenlik ekipleri tarafından ateş açılması sonrası 2'si Türk biri Suriye uyruklu üç kişi yaralanmıştı. Bölgeye 112 Acil Sağlık personeli ile birlikte 4 Sahil Güvenlik botu, bir Sahil Güvenlik Dalış timi sevk edilmişti. Yaralanan üç kişi Türk karasularına girdikten sonra Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından 112 sağlık ekiplerinin de müdahalesi ile kurtarılarak Marmaris'e getirilmişti.

Yaralılardan Suriye uyruklu 21 yaşındaki Muhammed Abdol Kedura'nın kolu kırık, 36 yaşındaki Tarhan Yaşlı ise hafif yaralı olarak Marmaris Devlet Hastanesinde tedavi altına alındılar. 46 yaşındaki Türk vatandaşı Oğuzhan Türkcan ise yüzünde oluşan hasar nedeniyle Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınmıştı.

KURŞUNLAR NEDENİYLE BATTI

Yunanistan Sahil Güvenlik unsurları tarafından önce ateş edilerek yaralanan ve ardından ölüme terk edilen ikisi Türk üç kişinin bulunduğu özel tekne Sahil Güvenlik botuna yedeklenmesine rağmen isabet eden kurşun izleri nedeniyle su alarak battı. Özel teknenin batış anına ait görüntüler ortaya çıktı.

MERMİ YÜZÜNE İSABET ETTİ

Yunan Sahil Güvenliği tarafından açılan ateş sonrası sol kolundan yaralanan Suriyeli Muhammed Abdol Kedura ve yüzüne mermi isabet eden Türk vatandaşı Oğuzhan Türkcan'ın yaralanması olayı ile ilgili olarak Marmaris Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından başlatılan adli tahkikat devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Yunanistan 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (54)

Yusuf:

Bu kadar büyütülecek bir şey yok ortada. Onların sınırına girmiştir muhtemelen. Doğal olarak karşılık vermişlerdir. Varsın Yunanistan saldırgan olsun, varsın bütün adalar ve o bölgedeki bütün yeraltı kaynakları Yunanistanın olsun ne var bunda. Biz insan haklarına, sevgiye saygıya ve barışa odaklanalım. Biz barıştan yana olalım. İnönü nasıl ki adaları onlara bıraktı ise bizde Akdenizi onlara bırakalım. Biz barıştan yana olalım. Petrol, doğal gaz ve yeraltı kaynakları Yunanistanın olsun.

14
67
yanıtYanıtla
sercan:

senin zihniyetine tüküreyim korkak herif

yanıt10
yanıt2
ANLAMAMIŞSIN İNCE FİKRİ SERCAN:

adam kinaye yapmış.. anlamamışsın adamı..eksi veren 30 kişid3 anlamamış.. adam içimizdeki korkakları seslendiren bir cesur.. biraz saksı.. biraz çiçek...

yanıt4
yanıt0
BÜNYAMİN:

ARKADAŞLAR YUSUF BEY ESKİ KAHRAMAN GÖZÜKEN KORKAK HAİNLERİN YÜZÜNDEN BUNLARIN YAŞANDIĞINI Tİ ''YE ALARAK SÖYLEMEYE ÇALIŞMIŞ HEPSİ BU

yanıt3
yanıt0
cnv:

lozana gönderilenlere toz kondurmayan lozanla iftihar edenlere sormak lazım bunu

12
19
yanıtYanıtla
lağım ağızlı:

1. dunya savasından cıkmıs ve toraklarının tamamı yabancı devletler tarafından fiilen işgal edilmiş. ülke yönetiminde olanlar sadece kendi istikballerini düşünüyor. halkta nerdeyse erkek nüfüs kalmamıs. köy köy mahalle mahalle işgalcilere direnen halktan kuvayi milliye oluşturulmuş. hem hem işgalci devletle hem iç isyanlarla hemde istanbuldaki damat ferit hükümetinin engellemeleriyle mücadele edilmiş. kalan son takat ile işgalciler vatan topraklarından çıkartılarak ve bir barış anlaşması imzalanmış.

yanıt10
yanıt1
ASDASD:

SEN LOZANA BAĞLA, ONLAR SEVRE BAĞLASIN. KAFA LAZIM BU YORUMU YAPANA.

yanıt3
yanıt3
angaralı0606:

Her dönemin kendine özgü şartları ve özellikleri vardır. Her ülke her zaman istediği her şeyi masadan alamayabilir. Üstelik yorgun, bitkin ve varını yoğunu harcamış bir ülkeyi yönetenleri yargılamak için çok daha hoş görülü olmak lazımdır. Okuyup araştırmadan konuşmamak lazım.

yanıt1
yanıt0
Okan:

Asıp kesiyoz ama icratda birsey yok onlar bizi vuruyor bizde kurtarıyoruz

19
5
yanıtYanıtla
Kemal:

Yunanlılar çok zalim insanlardır suriyeli ve afrikalı mültecileri canlı canlı denize atmışlardır

13
3
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title