Haberler

Son dakika haberleri... Vali Yardımcısı Ayhan Akpay'a veda yemeği

Güncelleme:

Bir son dakika haberine göre 2017 yılından bu yana Adıyaman Vali Yardımcılığı görevini yürütmekte iken Cumhurbaşkanlığının 14 Temmuz 2020 tarih ve 2020/362 sayılı Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Çorum'un Osmancık ilçesine kaymakam olarak atanan Vali Yardımcısı Ayhan Akpay onuruna veda yemeği düzenlendi.

2017 yılından bu yana Adıyaman Vali Yardımcılığı görevini yürütmekte iken Cumhurbaşkanlığının 14 Temmuz 2020 tarih ve 2020/362 sayılı Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Çorum'un Osmancık ilçesine kaymakam olarak atanan Vali Yardımcısı Ayhan Akpay onuruna veda yemeği düzenlendi.

Türkiye Petrolleri Sosyal Tesislerinde düzenlenen veda yemeğine Vali Mahmut Çuhadar, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Soner Sağıroğlu, İdare Mahkemesi Başkanı Halil Onur, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Yargıtay Üyesi Aytekin Sakarya, Vali Yardımcısı Ayhan Akpay ve Bedir Deveci, kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Işık katıldı.

Vali Yardımcısı Ayhan Akpay'a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Vali Mahmut Çuhadar, "Üç buçuk yıldır Adıyaman'da görev yapan Vali Yardımcımız Ayhan Akpay, Cumhurbaşkanlığımızın Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Çorum'un Osmancık ilçesi kaymakamlığına atanmıştır. Önemli olan baki kalan bu gök kubbede hoş bir sada bırakmaktır. Yaklaşık 1 ay gibi kısa bir süre birlikte çalıştığımız Ayhan beye bundan sonraki yaşamında ve yeni görev yerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Samimi bir ortamda geçen veda yemeğinde tayini çıkan Vali Yardımcısı Ayhan Akpay'a ve Çelikhan Kaymakamı Abdullah Demirdağ'a günün anısına Vali Mahmut Çuhadar ve Belediye Başkanı Süleyman Kılınç tarafından çeşitli hediyeler verildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ayhan Akpay Adıyaman Osmancık Çorum Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title