Haberler

25 yaşındaki öğretmenin cansız bedeni sokak ortasında bulundu

Güncelleme:

İstanbul Üsküdar'daki bir sokakta, 25 yaşındaki öğretmenin cansız bedeni bulundu. Kanlar içinde bulunan öğretmenin evinin balkonundan atlayarak intihar ettiği düşünülürken, konuyla ilgili ifade veren bir arkadaşı, "Psikolojisi bozuktu, ilaç kullanıyordu" dedi.

Otizmli çocuklara eğitim veren 25 yaşındaki Seniye Ayça Kara, sabah saatlerinde yaşadığı Üsküdar Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan 5 katlı binanın önünde kanlar içinde bulundu. Kara'nın buradaki binanın dördüncü katında kız arkadaşıyla birlikte kaldığı öğrenilirken, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Bu sırada yakında bulunan özel bir hastanede çalışan doktor genç kadına hemen müdahale etti. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, tarafından yapılan incelemede Seniye Ayça Kara'nın hayatını kaybettiği belirlendi.

25 yaşında öğretmenin cansız bedeni sokak ortasında bulundu

İNTİHAR ETTİĞİ DÜŞÜNÜLÜYOR

Polis ekipleri olay yerini şeritle kapattı. Olay yeri inceleme ekipleri de genç kadının yaşadığı dairenin balkonunda inceleme yaptı. Genç kadının cenazesi polis ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Ev arkadaşı ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. İlk inceleme sonrası genç öğretmenin balkondan atlayarak intihar ettiği kaydedildi. Seniye Ayça Kara'nın ölümüyle ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

25 yaşında öğretmenin cansız bedeni sokak ortasında bulundu

"PSİKOLOJİSİ ÇOK BOZUKTU"

Haberi alarak olay yerine gelen arkadaşı Leyla Sucu, "Benim kız arkadaşımla beraber oturuyordu. Bir ay oldu. İki arkadaş kalıyordu. Kendisi özel bir okulda otistik öğrencilere eğitim veriyordu. Engelli çocuklarımıza eğitim verdiğini söylemişti. Psikolojisi çok bozuktu zaten, ilaç kullanıyordu" diye konuştu.

25 yaşında öğretmenin cansız bedeni sokak ortasında bulundu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adli Tıp Kurumu Üsküdar Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (31)

Ayhan:

Bu “zaten ilaç kullanıyordu, psikolojisi bozuktu” lafı iyice sakız oldu ağızlara. Psikolojisinin bozuk olduğunun farkında olan, yardım almış ve iyileşmeye çalışan insandır bu “ilaç kullanan insan”. Ötekileştirmekten ve ‘ilaç kullanıyorsa zaten ölür gidercilerden’ olmaktan vazgeçin artık. Asıl sorun psikolojisi bozuk olmasına rağmen “normal” olduğunu iddia edip, yardım almayan, başkalarının psikolojisini bozan, hayatlarını kaydıran yaratıklardır. Neyse sakinim.

70
1
yanıtYanıtla
İLOMİLO-AY:

O KADAR HAKLISINN Kİ YA, İLK KEZ BU KADAR MANTIKLI BİR YORUMLA KARŞILAŞIYORUM . TEBRİKLER AYHAN

yanıt11
yanıt0
burhan:

Aadamsın Ayhan.

yanıt6
yanıt0
serkan:

psikolojisi bozuktu zaten diyen kadın kızın ölümünü olağan göstermeye çalışıyor çok şüphe çekici, bu bakımdan kadın olayı kapatmaya çalışıyor gibi ve hiç inandırcı değil yüzünde de memenet yok kadının bu işin altında başka bir iş var gibi inşallah polis araştırır. . .

41
7
yanıtYanıtla
MASAL YAZMA:

Görmüyormusun kullandığı ilaçları hepiniz başımıza müge anlı kesildiniz

yanıt2
yanıt0
Haramlar:

Memleket ne hale geldi

32
7
yanıtYanıtla
DOLARLA MAAŞ ALMAYAN adam:

Gençlerimiz çocuklarımız gidiyo, Yarabbim yavrularımızı koru gözet Amiin.

32
1
yanıtYanıtla
....:

Her ilaç kullananın psikolojisi bozuk mu oluyor anlamadım. Bence ilaç kullananlardan değil kullanmayanlardan korkmak lazım.

30
1
yanıtYanıtla
.....:

Birde binlerce önünde bir sürü engel konan atanamayan öğretmenlerimiz var onlar ne olacak?!

5
18
yanıtYanıtla
ONR:

THİS İS MAL

yanıt1
yanıt4
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title