Haberler

500 TL'lik trafik cezasını ödemeyen akrabasını bıçaklayarak öldürdü

Güncelleme:

İzmir'de bir vatandaş, emanet verdiği otomobili ile seyahat ederken trafik cezası kesilen ve parayı ödemeyen akrabasını çıkan tartışmanın ardından bıçaklayarak öldürdü.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde Servet B. (32), emanet verdiği otomobili ile seyahat ederken trafik cezası kesilen ve 500 lirayı ödemeyen akrabası Yavuz Demir'i (27), çıkan tartışmanın ardından bıçaklayarak öldürdü.

EMANET ARAÇLA CEZA KESİLİNCE TARTIŞTILAR

Olay, saat 02.00 sıralarında Dünya Barış Anıtı yakınındaki 7171 sokakta meydana geldi. Servet B, bir süre önce ihtiyacı olduğunu belirten akrabası Yavuz Demir'e otomobilini emanet verdi. Otomobilin Yavuz Demir'de olduğu süre içeresinde, trafik kurallarını ihlal etmek suçundan yaklaşık 500 lira trafik cezası yazıldı. Bunun üzerine Servet B. telefonla durumu anlattığı akrabası Demir'e cezanın otomobilin kendisinde olduğu süre içerisinde kesildiğini belirterek, parasını ödemesini istedi. Demir ceza parasını ödemeyeceğini söylemesi üzerine, ikili arasında sözlü tartışma çıktı.

500 TL için değer mi? Trafik cezasını ödemeyen akrabasını bıçaklayarak öldürdü

EVİNE GİTTİ, KAVGA SIRASINDA BIÇAKLANDI

Telefondaki tartışma karşılıklı hakarete dönüşünce Yavuz Demir, 2 çocuk babası Servet B'nin oturduğu eve gitti. Gerginliğin devam etmesi sonucu, iki akraba sokak ortasında kavga etti. Bu sırada, iddiaya göre Servet B. bıçak ile Yavuz Demir'i yaraladı. Demir kanlar içerisinde yere yığılırken, Servet B. ise olay yerinden kaçtı. çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verirken, kısa süre sonra yaralı Demir'in ağabeyi olay yerine geldi.

500 TL için değer mi? Trafik cezasını ödemeyen akrabasını bıçaklayarak öldürdü

Ağabeyi, sağlık ekibini beklemeden kardeşini özel bir hastaneye götürdü. Tedaviye alınan 1 çocuk babası Yavuz Demir, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yavuz Demir'in cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaydan sonra kaçan Servet B'yi kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan Servet B. emniyete götürüldü.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yavuz Demir Bayraklı kavga İzmir Haberler

500

Yorumlar (43)

hacı:

araba isteyene 100 lira verin araba kiralasın

35
1
yanıtYanıtla
super??:

vallaha dogru

yanıt3
yanıt0
İVAN DİVANDAKOR:

ulan arabanı verecek kadar samimiymişsin işte. nasıl bir anda adamı öldürmeye kadar vardı ki olay. ARABA EMANET VERİLMEZ, HATTA İSTENMEZ BİLE. . öğrenin artık.

33
1
yanıtYanıtla
Ahmet:

Bu devirde iyilik yapmayacaksın iyilikten maraz doğar demişler

32
0
yanıtYanıtla
suskun:

şimdi ne olacak adi herif yatarsın 20 yıl rahatlarsın karaktersiz vicdansız yaratık

8
21
yanıtYanıtla
Mehmet yıldırım:

Tabiki ceza sen sürerken gelmiş. Ödemeliydin.

25
0
yanıtYanıtla
kral:

Kimseden ne araba ise ne araba ver. Birini ezse yine seni alacaklar içeri.

24
0
yanıtYanıtla
pako:

büyüklerimiz hep söyler kimseden araba emaneten alma kimseyede verme dargınlık küs olabilir ama ölüm olmaz

24
0
yanıtYanıtla
DRABİZON MAÇKALI ŞEHİT EREN BÜLBÜLÜN YAKINI-EKRA:

YAHU ADAM HEM ARABASINI VERECEK. ARABAYI SÜRERKEN HATA YAPACAK VE TRAFİK CEZASI KESİLECEK VE ÖDEMEYECEK. BU NE İŞ?NEREDE GÖRÜLMÜŞ. BÖYLE BİR ŞEY VAR MI?ADAMIN DEMEK Kİ ACELİ GELDİ. ACELİ DEMEK Kİ BU ADAMIN ELİNDENMİŞ. HİÇ YOKTAN YERE ADAMLAR ÖLDÜRÜLÜYOR BU DA KIYAMET ALAMETLERİNDENDİR.

23
0
yanıtYanıtla
Andırınlı:

Cezayı ödemiyor birde adamın evine gidiyor. Normal şartlarda sessiz olan insanlar ailesinin yanında hakarete uğrarsa aslan olup kükrer. Sonunu da düşünmezler. Hakim bey ceza verirken bunu dikkate alması gerekir. Zira bu bizim geleneğimiz. Sakın ola ailenin yanında bir kimseye sataşma olmaz.

20
1
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title