Haberler

Uşak'ta kaybolup ertesi gün Kütahya'da bulunan kardeşler: Biraz dışarı çıkalım, gezelim istedik

Güncelleme:

Uşak'ta evlerinden çıktıktan sonra haber alınamayan, bir gün sonra polis tarafından Kütahya'nın Simav ilçesinde piknik yaparken bulunan 4 çocuktan biri olan 15 yaşındaki Ayşe C., "Maksadımız piknik yapmaktı. Zaten koronavirüsten dolayı bir yere çıkamıyorduk. Biraz dışarı çıkalım, gezelim istedik" dedi.

Uşak kent merkezinde yaşayan 15 yaşlarındaki Ahmet Y., Yusuf Ç. ve Ayşe ile 13 yaşındaki Havva C. kardeşler, perşembe günü ailelerine haber vermeden piknik amacıyla evlerinden ayrılarak Kütahya'nın Simav ilçesine gitti. Çocuklarına ulaşamayan aileler, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. İhbar üzerine kayıp çocuklar önce Kütahya'nın Pazarlar, ardından da Simav ilçelerinde aranmaya başladı.

''MAKSADIMIZ PİKNİK YAPMAKTI''

Çocuklar, Simav İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bir gün sonra ilçenin Çavdır Mahallesi'ndeki ormanlık alanda çadır kurup piknik yaparken bulundu. Ailelerine teslim edilen çocuklardan Ayşe C., yaşadıklarını anlattı. Koronavirüs nedeniyle okula gidemedikleri için evde canlarının sıkıldığını belirten Ayşe C., "Maksadımız piknik yapmaktı. Zaten koronavirüsten dolayı bir yere çıkamıyorduk. Biraz dışarı çıkalım, gezelim istedik. Zaten bizim gittiğimizde saat geç olmuştu. Eve de geri dönemedik.

ÇADIR KURUP, PİKNİK YAPARKEN YAKALANDILAR

Daha sonra yanımızda bulunan arkadaşımız yolda araç durdurdu. Araçla birlikte arkadaşımızın köyde bulunan dedelerine gittik. Dedesini rahatsız etmemek için kapılarını çalmadık. Onların evinin bodrum katında sabahladık. Ardından ertesi gün evden çıkarak Simav'a gittik. Simav'da ise arkadaşlarımız çadır aldı. Akşamüstü ise polisler bizi buldu" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kütahya Simav 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (21)

Mehmet:

Yeminle memlekette bunalimda olmayan psikolojisi saglam yok, birakmadilar. Zaten geldiklerinden ben kin nefretten baska bisey yapmadilar. Koca memleketi hapishaneye cevirdiler. Üstüne bide korona belasi

8
17
yanıtYanıtla
abidin:

ne düürsün ula. bunudamı siyasete bağladın.

yanıt1
yanıt4
tarihçi:

rus amerika, yunan -fransız orta asya ve akdenizi paylaşmaya ve türkiyeyi zayıflatmak değil direkt 5 parçaya bölmeye burnunun dibine girerken sen kafanı kuma mı gömdün. dikkat ette başka bir yerinede girmesinler. 5. kollukların uşağı

yanıt0
yanıt4
VATANSEVER:

Senin gibi gereksizler yüzünden çıkın gidin ülkeden millet rahat etsin

yanıt1
yanıt4
Efkan:

Yüzüne gözüne ömrüne dursun senin babana sor eskiyi babana

yanıt1
yanıt4
adama yazık:

yazık adama tiktokçu kızları var

21
4
yanıtYanıtla
42:

:)

yanıt8
yanıt0
FAKİRLİK VE CAHİLLİK:

Allah bu durumdaki tüm aileleri ve masum evlatlarını korusun. . .

16
2
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

Çocuk yapmak istiyenler bin kere düşünmeli .Baka bilecek imkanı varmı ,Ona yeterli vakti ve gücü varmı .Bazılarının çocuk bakmada çabuk sıkılıyor konuşmak bile isemiyor ya en iyisi yapmayın yazık olacak çocuklara hem sizede .Dizilerinizden ve kadın purogramından eksik kalacak sınız hem para bakımından istediğiniz ayakkabı elbiseyi kendinize alamıcak gezip tozamıcak çocuk size hep bir yük olacak rahat edemiceksiniz.

12
1
yanıtYanıtla
Baran:

Gençlik işte. Neyse ki canları sağ. Geçmiş olsun.

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title