Haberler

Son dakika haberleri... Otomobille kaza yapınca, uyuşturucu ve hırsızlık şüphesi oldukları ortaya çıktı

Güncelleme:

Bir son dakika haberine göre KÜTAHYA'nın Emet ilçesinde, drift yaparken takla atan otomobilde uyuşturucu made ile çalıntı olduğu belirlenen çok sayıda elektronik eşye ele geçirildi.

KÜTAHYA'nın Emet ilçesinde, drift yaparken takla atan otomobilde uyuşturucu made ile çalıntı olduğu belirlenen çok sayıda elektronik eşye ele geçirildi. Araçta bulunan 2 şüpheli gözaltına alındı.

Bursa'da oturan B.D. (30) yönetimindeki 16 AFK 611 plakalı otomobille Kütahya'nın Emet ilçesine bağlı Günlüce köyü Dereli kaplıcaları mevksinde drift yaparken, araç takta attı. Kaza nedeniyle çevredekilerin ihbarıyla gelen polis ekiplerince yapılan incelemede otomobilde 79 gram bonzai ve 10 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi ile aralarında klima ve televizyonunda yer aldığı elektronik eşyalar bulundu. Araç sürücüsü B.D. ve yanındaki arkadaşı M.Ş. (25) gözaltına alındı. Emet İlçe Emniyet Müdürlüğü 2 şüpheli hakkında ele geçirilen uyuşturucuyla ilgili soruşturma başlatırken, bulunan eşyalar nedeniyle Jandarma Komutanlığı ile irtibat kurdu.

JANDARMA EKİPLERİ DE HIRSIZLIĞI AYDINLATTI

Emet İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ise kaza sonucu bulunan klima, televizyon ve diğer elektronik eşyalarla ilgili inceleme başlattı. Yapılan araştırmaların ardından elektronik eşyaların Dereli köyündeki apart dairelerden çalındığını tespit etti. Emet İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekiplerince yapılan ortak çalışması sonucu 2 şüpheliye sokağa çıkma yasağını ihlal, sürücü belgesiz araç kullanma ve drift yapmak suçlarından toplam 21 bin bin lira idari para cezası kesildi. Soruşturma sürüyor.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hisarcık Kütahya Emet Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title