Haberler

Eşini ve eniştesini öldürüp "Kafalarına ben sıktım" diyen şahıs, intihar etti

Güncelleme:

Avcılar'da eşini ve eniştesini silahla öldürüp olay yerinden kaçan, ardından bir akrabasını arayarak "İkisinin de kafasına ben sıktım" diyerek kayıplara karışan şahıs, Başakşehir'de araç içerisinde kafasına sıkarak intihar etti.

İstanbul'un Avcılar ilçesi Tahtakale Mahallesi Temel Sokak'ta saat 14.30 sıralarında yaşanan olayda, Ümit Acer isimli şahıs eşi Canan Acer ile tartışma yaşamış, Canan Acer tartışma sonrasında eniştesi Kenan Erol'un tekstil atölyesine sığınmıştı. Atölyeye elinde silahla gelen Ümit Acer önce eşini daha sonrada araya girmeye çalışan Kenan Erol'u öldürerek, olay yerinden kaçmış ve akrabalarını arayarak, 'İkisinin de kafasına sıktım' diyerek kayıplara karışmıştı.

SİLAH SESİ İHBARI GELDİ

Yaşanan olayın ardından polis ekipleri cani koca Ümit Acer'i yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı. Ekipler, çalışmalar sırasında Başakşehir Şahintepe Mahallesi'ndeki dere kenarından silah seslerinin geldiği ihbarını değerlendirerek olay yerine gelip incelemelerde bulundu.

KAFASINA SIKARAK İNTİHAR ETTİ

Dere kenarına gelerek çalışma başlatan ekipler, yol kenarındaki kamyonetin içerisinde bir şahsın intihar ettiğini belirledi. Yapılan çalışmalar sonrasında kamyonette intihar eden şahsın, gündüz saatlerinde Avcılar'da eşi ve eniştesini öldüren Ümit Acer olduğu tespit edildi. Ümit Acer'in cansız bedeni yapılan incelemelerin ardından Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi morguna kaldırıldı. Ekiplerin olayla ilgili başlattığı çalışmalar sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Başakşehir Avcılar Acer Haberler

500

Yorumlar (22)

X:

Bunlar iyi günler

7
21
yanıtYanıtla
selim:

belli ki eşi aldatmış gene bir kadın nelere sebep olmuş şeytan gibiler şeytan erkekler hep mağdur , bir yerde kadın namusuna sahip çıkmıyorsa orda her şey olabilir

15
12
yanıtYanıtla
yasin:

Valla millet kafayı yiyor bu ne ya dün 4 kişi bugün 3 kişi neler oluyor bu millete

24
2
yanıtYanıtla
Mexico:

Ülke meksikaya döndü

12
3
yanıtYanıtla
burusli:

noluyoooo ey ınsan oglu nereye gıdıyoruzzzzz?

12
2
yanıtYanıtla
kaan:

sadece kadını öldürse akdın cinayeti olurdu . Aldatma olayı belli . ALLAH yardım etsin öbür dünya da adam a

3
3
yanıtYanıtla
Adalet:

Aldatma olayının gerçekleşmesi için 2 kişi gerekli. Suç sadece kadında değil yani.

4
2
yanıtYanıtla
Recep yanyatan:

şaşılacak birşey yok!! İnsanizm bitti, paraizim başladı ve bunlarda yan etkileri

5
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

İnsanların piskolojik sorunları var toplum olarak iyi değiliz bir an önce yetkililer birşeyler yapsın yoksa büyük bir psikolojik patlama olacak ve ortalık karışacak

4
0
yanıtYanıtla
Hakan:

Geldıgımız toplum.ucuyuruz

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title