Haberler

Otomobiller karayolundaki koyun sürüsüne daldı: 7 kişi yaralandı, 15 koyun telef oldu

Güncelleme:

Manisa'nın Kula ilçesinde, yolun karşına geçen koyun sürüsüne dalan otomobile arkasından gelen başka bir otomobilin çarpması sonucu kaza meydana geldi. İki otomobilin karıştığı kazada 7 kişi yaralandı, 15 koyun telef oldu.

Manisa'nın Kula ilçesinde, İzmir-Uşak Karayolu Dereköy Mahallesi kavşağında Ümit Kaplanyönetimindeki 64 KZ 727 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Mehmet Hancı'ya ait koyun sürüsüne daldı.

7 KİŞİ YARALANDI

Koyunlara çarpan Kaplan'ın otomobiline ise arkasından gelen Hayrettin Yeşilkurt yönetimindeki 64 ABC 035 plakalı otomobil çarptı. Kazada Ümit Kaplan, Zehra Kaplan, Seyda Kaplan, Kardelen Kaplan ile diğer aracın sürücüsü Hayrettin Yeşilkurt, Didem Deniz ve Şükrü Deniz yaralandı.

15 KOYUN TELEF OLDU

15 koyunun da telef olduğu kazada, hayati tehlikeleri bulunmayan yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Kula Devlet Hastanesi'ne ardından da Uşak Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza nedeniyle polis ekiplerince sağlanan trafik akışı, araçların ve telef olan hayvanların kaldırılmasıyla normale döndü.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

Nesdahl:

İnsanlara acımıyorum da, koyunlara gerçekden yazık olmuş, çünkü hayvan farkinda değil, dümdüz yolda araba kullanan koyunları 200m mesafeden görür, geri zekalılar.

2
6
yanıtYanıtla
Furkan:

ah be birader fotoğraflarıda mı görmüyorsun gecenin karalığı nasıl görsün adam 200 metreden o koyunları burda ki mevzu koyunlar orda ne yapıyor onu düşün sen belki son anda fark etti adam o gece karanlığında toplayamadı

yanıt2
yanıt0
Kurdan:

nesdahl kusura bakma insanlara geri zekalı diyemezsin koyunlar aniden yola çıkmış olabilir biri nereye gitti hepsi oraya giderder onun sürücü arkadaşımız baya suratliymis neyin neden çıkabileceği belli olmaz harcamanın kontrollü gitmek sağlığımız açısından iyidir.her iki tarafada geçmiş olsun

yanıt1
yanıt0
DAMDAKİ KEMANCI:

Koyunlara yazık olmuş . . . Koyun başını cezalandırmaları lazım . Biliyorsunuz , koyunlarda başı kim çekiyorsa diğerleri de oraya gider ki sonu felaket olsa bile .

2
2
yanıtYanıtla
vtnds:

aşırı hız neden koyunlara üzüldüm

1
2
yanıtYanıtla
Kardelen Kaplan:

Biri bilmeden yorum yapmayın yazık sizlere. O kaza anında koyunları yola çıkarmışlar ve haklı olarak biz çıktık yazık değil mi acaba ne durumda ne haldeler haklı iken haksız duruma düşürmeye çalışanlar var ama onları öyle güzel susturacağız ki Allah'ın izniyle inşaAllah. Biz hız sınırımızı açmadık ve koyun sürüsü sahipleri anlık çıkarmışlar o arada çağ içip keyif yapıyorlarmıs fakir dise maddi durumu kötü diye acıdım yazık dedim ama kimseye acımak yok parayla parasız her türlü korkacaklar!!!

yanıt0
yanıt0
Kardelen Kaplan:

O kazayı yaşayan ben ve biz ölecek aşırı hız yoktu her şey normal gidiyordu insanların neler çektiğini orada bir şey görmeden duymadan inanmayın ama Allah'ın izniyle inşaAllah Adalet yerini bulacak gerekirse dünya kadar parayla davayı açıp alacağız Allah'ın izniyle bilip bilmeden yorum yapmayın gereksiz.....

yanıt0
yanıt0
meczup:

koyunlar karşıdan karşıya geçiyorsa sürücü yüzde yüz suçlu karanlık bunun bahanesi olamaz hızını havanın durumuna göre ayarlayacaksın göremiyorsan hızını ona göre ayarla zaten araçtaki hasardan adamın yasal hız sırını aştığı rahatça anlaşılıyor

0
1
yanıtYanıtla
Gereksiz yorumlara cevap.:

Ağzı olan konuşur arkadaş nerden biliyorsun son anda koyunun yola çıkmadığını. Hızlı gidiyormuş diyen arkadaşlar hanginiz boş yolda basmıyorsunuz ki. Birazcık empati yapmak her zaman daha doğru olur bence...

1
0
yanıtYanıtla
Kardelen Kaplan:

Ağzınıza sağlık. Teşekkürler

yanıt0
yanıt0
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title