Haberler

Alışverişten dönen kadın hiç tanımadığı biri tarafından darbedildi

Güncelleme:

İstanbul Maltepe'de market alışverişinden evine dönen bir kadın, yürüdüğü sırada tanımadığı biri tarafından saldırıya uğradı. Aldığı darbelerle yere kapaklanan kadın "Beni öldürebilirdi, hiç tanımıyorum, şok geçiriyordum o an. Çok korkuyorum, ilaçla uyuyorum" ifadelerinde bulundu. Talihsiz kadının darbedilme anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Maltepe'de dün akşam saatlerinde market alışverişinin ardından evine dönen Hatice Türkoğlu (48), yolda yürürken tanımadığı bir kişinin saldırısına uğradı. Bir anda kendisini yerde bulan Türkoğlu'nun yüzü gözü yara bere içinde kaldı.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Etrafta yetişenlerin yardımı ile kurtulan Türkoğlu, olay yerine gelen ambulans ile hastaneye götürüldü. Darbedildiğine ilişkin rapor alan Türkoğlu, önce karakola, ardından da İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na gelerek saldırgan hakkında şikayetçi oldu.

"BENİ YERLERE VURDU"

Hatice Türkoğlu, "Marketten eve gidiyordum, hiç tanımadığım biri arkamdan bana saldırdı. Yani insanlar tutmazsa beni öldürebilirdi. Hiç tanımadığım bir insan evimin yakınında bana saldırdı. Arkadan sessizce yaklaşmış bana saldırmış. Hiç haberim yok, tanımıyorum. hiç görmedim ve beni yerlere vurdu. Sonra insanlar araya girdi. Belki beni öldürebilirdi. Bir şeyler mırıldanıyordu ama sesini alamadım. O anda şoktaydım. Şok geçiriyordum. Böyle bir şey beklemiyordum. Güvenli diye düşünüyordum yolları. Sonrasında kaçtı herhalde. Bilmiyorum. Oradan insanlar aldı kenara götürdü. Çok korkuyorum. Bu gece ilaçla uyudum." dedi.

DARP RAPORU ALDI

Sonrasında çağrı üzerine olay yerine polisin geldiğini, ambulans ile hastaneye götürüldüğünü ve darp raporu aldığını söyleyen Hatice Türkoğlu, rapor aldıktan sonra Küçükyalı emniyetine gittiğini, ardından da savcılığa gelerek suç duyurusunda bulunduğunu kaydetti.

Hatice Türkoğlu'nun şikayeti üzerine İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından saldırgan hakkında soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Türkoğlu Maltepe 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (11)

Vatandaş:

İnsan hiç tanımadığı, düşmanlık beslemediği birine hırsızlık, vb. amacı yoksa neden vursun durup dururken? İlginç.

1
4
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Şizofreni yada başka bir şey anlayan anladı galiba

yanıt2
yanıt0
ELİF:

HASTA SİZOFREN OLMASIN

yanıt2
yanıt0
suskun:

çok dengesşz var bu tipleri zincirle bağlayıp hayvan barınklarına bırakcaksın arada tasmasında tutup gezdirceksin

4
0
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLAN:

Kadına saldırı olduğunda korunması için sığınma evine yerleştirilmemesi gerekir. erkeğin kadına saldırmaması için erkeğin hayvan barakasına kapatılması gerekir.

4
0
yanıtYanıtla
Gözlük:

Eğer kadına saldıran da kadın olsaydı onu da hayvan barakasına mı kapatılmasını isteyecektin mal.

yanıt0
yanıt2
HAKAN ARSLAN:

GÖZLÜK Lan mal git işine kara cahil

yanıt1
yanıt0
AFAROZ:

BUNUN DİLİ DURMAMIŞTIR. BİRİLERİ DE BUNU DÖVDÜRTMÜŞTÜR. GERİYE DÖNÜK KAMERALARA BAKSINLAR BİR KAÇ GÜN ÖNCEDEN DE TAKİBE ALINMIŞ OLABİLİR.

1
2
yanıtYanıtla
Yahya:

Mağdurun tek suçu galiba kadın olmasıdır.

1
0
yanıtYanıtla
herşey ortada:

adam alkollü büyük ihtimal araçlara sağa sola saldırıyor. o esnada habersiz bu ablamız ordan geçiyor önüne çıkınca saldırıyor. adamı bi güzel dövmk lazmdı. toplum huzuru bozmak basit yaralama mala zarar verme vs suçlardan ceza versinler

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title