Haberler

Cinnet getiren kayınpeder dehşet saçtı! Torunlarının gözü önünde gelinini vurup, intihar etti

Güncelleme:

Ordu'nun Fatsa ilçesinde kayınpeder Mustafa B., ailevi nedenlerden dolayı gelini Hülya B. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine cinnet getiren kayınpeder, torunlarının gözü önünde gelinini vurup, intihar etti. Hastanede tedavi altına alınan gelin ve kayınpederin durumlarının ciddi olduğu öğrenildi.

Ordu'nun Fatsa ilçesine bağlı bağlı Ayazlı Mahallesi'nde korkunç bir olay meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kayınpeder Mustafa B. ile gelini Hülya B. arasında ailevi nedenlerden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine gelin Hülya B., evden ayrılıp, baba ocağına dönmek istediğini söyledi. Bunun üzerine cinnet getiren kayınpeder Mustafa B. duruma sinirlenip, tabanca ile gelinini vurduktan sonra kendine ateş etti.

2 ÇOCUĞUN GÖZLERİ ÖNÜNDE DEHŞET

Öte yandan, torunlarının annesi olan gelinini, biri 6 diğeri ise 10 yaşındaki çocuklarının gözü önünde vuran kayınpeder ve gelini, ağır yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralıları alarak, kentteki çeşitli hastanelere götürdü.

GELİN VE KAYINPEDERİN SAĞLIK DURUMLARI CİDDİYETİNİ KORUYOR

Ağır yaralı olarak tedavi altına alınan gelin ve kayınpederin durumlarının ciddi olduğunu öğrenilirken, polis ekipleri konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Olayla ilgili Ayazlı Mahallesi Muhtarı Ali Şal, "Haberi alır almaz olay yerine geldim. Kayınpeder ile gelin arasında çıkan sözlü tartışmadan dolayı olay olmuş. Gelin babasının evine gideceğini söylemiş, kayınpederi de bu durumun mümkün olmadığını söyleyince sözlü münakaşa maalesef büyümüş. Durumları ağır şuan için" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

kavga Fatsa Ordu Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (21)

burası:

burası türkiye tabularla örülmüş bu ülkede malesef herşeyden korkulur , bir gelin asla kayın babanın yanında yaşamaz bu ancak ilkel toplumlara has , kızlar içgüveysi gitmeyin , kimse kimsenin asla kölesi değil bunu kafanıza sokun bu tabuları yıkın

65
51
yanıtYanıtla
XXXX:

Niye beraber yaşamasın? Doğru batıl kafası hakka çalışmaz. 130 metre kare evde iki yaşlı yaşasın onlar da zaten geçim sıkıntısı hat safhada sürünsün.

yanıt1
yanıt6
Yusuf:

Tmm sen öyle yap...

yanıt1
yanıt2
Mert:

İnşallah gelin sağlığına kavuşur Allah şifa versin. Yarasız dikenli bitkilerde solsun bir daha hiç açmasınlar amin.

yanıt4
yanıt0
Mert:

Arkadaşın yazdığı o kadar mantıklı görgülü ki kabul etmeyenler yobazlıkla övünenler neredeyse üstün gelecek kedilerin değeri gözümde dahada arttı.

yanıt5
yanıt1
Yorumcu:

Gericiler de hiç bir şey farketmez

yanıt2
yanıt1
vatan:

NE KADARDA SİNİRLENSEKTE DURMASINI BİLMELİYİZ KONU NE OLURSA OLSUN SONU BÖYLE OLMAMALI İNŞALLAH ALLAHIM O KIZI ÇOCUKLARINA BAĞIŞLAR

66
3
yanıtYanıtla
Haymanali Kurd:

dunya bizi kiskaniyor

29
12
yanıtYanıtla
Mehmet:

Suç kesin gelindedir.Bizdeki kadınların masumiyeti evlenene kadar evlendikten sonra önemli olan kız tarafıdır erkek tarafı mümkünse hiç gelmesin istenir.Her ne kadar erkek şiddeti var densede,kadının çenesinden hergün işgence gören erkeklerdir.Bu böyledir %90 geçerlidir aksini iddaa eden yalan söylüyordur

19
16
yanıtYanıtla
Güz:

Kayınpeder kayınvalide yanında yaşayan kadınlar çok yoruluyor.Yeri geliyor insan aç olsa kendine bile yemek hazırlamiyor.Mutsuz kadın konuşur.Yorgunluk kadınların diline vurur.Kendi annen senden hiçbir zaman hizmet beklemez.Cayim bitince annem soruyor çay getireyim mi diye.

yanıt5
yanıt3
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title