Haberler

Son dakika haberleri | İzmir'i sağanak vurdu, sitelerden siren sesleri yükseldi

Güncelleme:

Son dakika haberine göre İzmir'i sağanak vurdu, sitelerden siren sesleri yükseldi İzmir'de öğlen saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış, kent merkezi ve ilçelerde su birikintilerine sebep oldu.

İzmir'i sağanak vurdu, sitelerden siren sesleri yükseldi

İZMİR - İzmir'de öğlen saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış, kent merkezi ve ilçelerde su birikintilerine sebep oldu. Bazı bölgelerde yolların adeta göle döndüğü görüldü.

İzmir'de geçen haftadan bu yana etkili olan sağanak yağış, bugün öğlen saatlerinden itibaren şiddetini artırdı. Balçova ilçesindeki alt geçitte yoğun su birikintisi meydana gelirken, Karşıyaka ilçesine bağlı Mavişehir Mahallesi'nde yollarda su baskınları yaşandı. İzmir'in bazı ilçeleri de yağmurdan nasibini aldı. Dikili ilçesinde kuvvetli yağış nedeniyle yollar göle dönerken, Urla Çeşmealtı sahilinde dere yatağı taştı. Yine Urla ilçesindeki bir dalış okulunun prefabrik yapısı, kuvvetli rüzgar nedeniyle yıkıldı. Dalış okulunun sahibi Murat Yaman durumu, "Bitmeyen fırtınalar. Her yer darmaduman" diyerek paylaştı. Öte yandan, Karşıyaka ilçesindeki bir alışveriş merkezinin içerisinde yer alan sinema salonunun girişine, tavandan damlayan yağmur sularına karşı leğenler konularak koruma sağlandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karşıyaka İzmir Urla Güncel Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title