Haberler

Melek İpek'in öldürdüğü tecavüzcü eşi, sosyal medyadan 'en ölümcül mermi' paylaşımı yapmış

Güncelleme:

Antalya'da işkence uygulayıp ölümle tehdit ettiği 12 yıllık eşi Melek İpek tarafından öldürülen Ramazan İpek'in sosyal medya hesabındaki tüfek, silah, kesici alet paylaşımları dikkati çekti.

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde servis şoförlüğü yapan Ramazan İpek ile 12 yıllık eşi Melek İpek arasında, 7 Ocak gecesi yaşadıkları müstakil evde tartışma çıktı. Tartışma sonrası Ramazan İpek, eşini kelepçe takarak çıplak şekilde saatlerce dövdü. İşkence ve dayaktan gözleri şişen ve morluk oluşan Melek İpek halsiz kalırken, eşi Ramazan İpek kendisini ve 2 çocuğunu öldüreceğini belirterek sabaha karşı evden ayrıldı.

ARBEDE SIRASINDA EŞİNİ ÖLDÜRDÜ

Birkaç saat sonra eve dönen Ramazan İpek, karşısında elleri kelepçeli halde av tüfeğiyle bekleyen Melek İpek'i buldu. İkili arasında çıkan arbede sırasında Melek İpek, tüfekle eşini vurup öldürdü, ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekipleri, Melek İpek'i çıplak vaziyette elleri kelepçeli buldu. Kelepçeleri açılan Melek İpek'e ambulansta müdahale edildi. Gözaltına alınan Melek İpek, çıkarıldığı sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

SOSYAL MEDYADA TÜFEK VE MERMİ PAYLAŞIMI

Ramazan İpek'in sosyal medya hesabındaki tüfek, silah, kesici aletler paylaşımları dikkat çekti. Sosyal medya hesabında 'Eşinden ayrı' bildirimi yapan Ramazan İpek'in, 7 Ocak sabahı içki şişesi paylaşımı yaparak 'Alkolün müptelası değiliz ama' yazdığı görüldü. Bir başka paylaşımında evindeki dört av tüfeğinin sezon başında temizliğini yaptığını kaydeden Ramazan İpek'in en dikkat çekici paylaşımı ise mermilerin bulunduğu fotoğraf oldu. Hedefe ulaştıktan sonra parçalara ayrıldığı için 'en ölümcül mermi' olarak bilinen RIP mermi hakkında arkadaşına açıklama yapan Ramazan İpek, 'parçalara ayrılıp damarları kesiyor' yazdığı görüldü.RIP MERMİ

RIP (Radically Invasive Projectile) mermilerinin her biri, birkaç küçük mermiden oluşuyor ve hedefe isabet ettiği anda dağılarak hedefe ciddi zarar veriyor.

İşte Ramazan İpek'in o paylaşımlarından bazıları;

İşkence yaptığı eşi tarafından öldürülen Ramazan İpek'ten, 'en ölümcül mermi' paylaşımı

İşkence yaptığı eşi tarafından öldürülen Ramazan İpek'ten, 'en ölümcül mermi' paylaşımı

İşkence yaptığı eşi tarafından öldürülen Ramazan İpek'ten, 'en ölümcül mermi' paylaşımı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Melek İpek Haberler

500

Yorumlar (14)

manisali:

arkadas bu ulkede 4 sey olmuyacaksin kadin cocuk hayvan ve agac

29
9
yanıtYanıtla
ARTVİNLİ:

Pskopatlığın sonu budur işte o paylaştığın mermileri eşin sana çaktı kimbilir kime sebep olacaktın o mermilerle

27
2
yanıtYanıtla
ADA:

İyiki ölmüş pislik

23
3
yanıtYanıtla
nadide:

o kadar yıldır şiddete uğruyormuş ama ne akrabalarının haberi var ne de poliste şikayeti. . . ilginç. adam seni döverken olay anında öldürürsen meşru mudafa değilse kapıda bekleyip öldürürsen tasarlayarak öldürme. sonuç olarak kanunen 15 yıl yatarı var

3
19
yanıtYanıtla
Nadidee nadidee:

Sen nasil bayansin nadideee kork kork kisiliginden kork sende bayansin nadidee utann

yanıt1
yanıt0
miran:

kadın kendini ve çocuklarını korumuş , böyle aklı yerinde olmayana neden kız veriyorlar

16
3
yanıtYanıtla
Şamil:

Adamı öldürerek koruma olmaz Kardeşim. O zaman herkes kendini çocuklarını savunsun diye birilerini öldürsün ozaman!! Hukuk var, kanun var, Devlet var. Akşama kadar nasıl öldüreceğini tasarlasın kadın kapıda adamı öldürsün ‘ yürek var’, kanuni yollara başvurmaya “ yüreği yok” hadi Kardeşim işine boş laf yapma.

yanıt0
yanıt0
Alper:

ulke gerizekali yamyamlarla dolu. . . bu herifin gebermesine uzulecek bi insan yoktur. . . bi insan sonradan kotu olmaz bu adam herzaman kotu bir insanmis. . evlenmeden once iyi arastirin. .

17
2
yanıtYanıtla
semra duruk:

Tamamen nefsi müdafa olup serbest kalmalı bu kadıncağız çoluk çocugunun başına dönmeli çünkü bazı insanların çukuruna düştüğünüz zaman kurtulamazsınız boşansanız bile peşinizi bırakmaz yaşamak için öldürmek zorunda kalırsınız bir insanı soyup ellerini kelepçeleyip çıplak dövmek ne demek yüzünden gözünden belli çektiği acılar böyle serserilere ne olur vermeyin kızlarınızı yada bu serserilerin anaları babaları evlendirmeyn bunları yakmayın başkasının evladını hiç üzüldümmü öldüğüne hayır hemde hiç

9
1
yanıtYanıtla
Şamil:

İşiniz gücünüz boş konuşmak. Akşama kadar tasarlayıp öldürüyor neresi nefsi müdaafa. Eziyet görüyorum diye herkes birbirini öldürsün o zaman , nasılsa nefsi müdafaa!!

yanıt0
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title