Haberler

İntihar girişiminde bulundu, kendisini ikna eden polislerden maske istedi

Güncelleme:

Balıkesir'in Dursunbey İlçesine bağlı Karapınar mahallesinde komşusu ile arazi anlaşmazlığı yaşayan Celal Çakmak bir evin çatısına çıkarak, benzinle kendini yakmak istedi. İtfaiye ve Jandarma vatandaşı çatıda etkisiz hale getirdi.

Geçtiğimiz haftalarda kendisine ait olduğunu iddia ettiği arazinde kazı çalışması başlatan Celal Çakmak isimli vatandaş, komşusunun şikayeti üzerine çalışmaları durdurmak zorunda kaldı. Yapılan ölçümler sonrası arazinin kendisine ait olmadığı ve arazinin kadastral yol olduğu ortaya çıkınca, Celal Çakmak kendisini yakarak intihar etmek amacı ile arazinin içinde bulunan evin çatısına çıktı.

İntihar girişiminde bulundu, kendisini ikna eden polislerden maske istedi

BELEDİYE YETKİLİLERİNİN GELMESİNİ İSTEDİ

Bu arazinin anne ve babasından kendisine miras kaldığını iddia eden vatandaş, araziyi yıllardan beri kullandıklarını iddia etti. Olay yerine gelen Jandarma ekiplerinin ikna çalışmalarına rağmen çatıdan inmeyen Çakmak, Belediye yetkililerinin gelmesini istedi. Olay yerine gelen Dursunbey Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fahri Bahçavan'ın ikna çalışmasın ardından, konuşmak amacıyla yanına bir jandarmanın gelmesini kabul etti.

İntihar girişiminde bulundu, kendisini ikna eden polislerden maske istedi

İTFAİYE ERİ ÜZERİNE ATLADI

Çatıya çıkan Jandarma, konuşarak oyaladığı esnada arka taraftan yaklaşan itfaiye eri Celal Çakmak'ın üzerine atladı. Bu esnada elindeki benzini üzerine döken vatandaş çakmağı çıkarmak için büyük mücadele verdi. Jandarma ve itfaiye ekiplerinin zorlu müdahalesinin ardından tamamen etkisiz hale getirilen vatandaş daha sonra çatıdan indirildi.

İLK İSTEĞİ MASKE OLDU

Sağlık kontrolü amacı ile ambulansa götürülen vatandaşın çatıdan indikten sonra ilk isteği ise maske oldu. Ambulansta ilk müdahalesi yapılan vatandaş daha sonra Dursunbey Belediye Başkan'ı Ramazan Bahçavan ile telefonda görüştü. Sağlık kontrollerinin ardından ifadesi alınan vatandaş, daha sonra serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Balıkesir Dursunbey Jandarma Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (14)

TAYTIMI İNGİLİZLER ALDI:

ben de sandım o çatıdan atlıcak :)

18
1
yanıtYanıtla
whatandas:

Dur atlama dayı ayağını incitirsin.

5
6
yanıtYanıtla
w:

HABERİ İYİ OKU

yanıt6
yanıt0
ÇİFTÇİDE PARA VAR:

ÇİFTÇİ KENDİNİ YAKACAK BENZİNİ NEREDEN BULMUŞ. BU HÜKÜMETİ DESTEKLİYOR VE BİRÇOK ÇALIŞMASINI DESTEKLİYORUM AMA BİR BAKANIN ÇİFTÇİYE ELİNDE APPLE 6 VAR DEMESİ ÇOK UTANÇ VERİCİ.

4
4
yanıtYanıtla
Mert:

İşgalciler. Milletin arazisine bir gecede ev yapıyorlar . Ondan sonrada hazine arazisi sanıyorduk. Bilmiyorduk Devlet bize versin diyerek hülle ile insanların arsa haklarını çalıyorlar. Binlerce işgal davası var. Arsalar için insanlar devlete para ödüyor. Yol yapımı gelene kadar sormaz mı insan kimin burası toprak sahibi kim diye araştırmazmı.

7
0
yanıtYanıtla
ohh:

ohh ne ala bizdemi intahar ediyor gibi yapıp devletten iş para kopartrsak ne yapsak. ölmeye niyeti olan kişi mileti başına toplamaz direk benzini dölker öldürür kendini. böleleri yalancıdır

3
3
yanıtYanıtla
AYŞE:

İNSANLAR YILLARCA KİRA VERİYOR . KİMİ AKILLI GEÇİNENİNSANLAR DA GECEKONDU YAPIP BEDAVADAN ARSA EV SAHİBİ OLUYOR. VARMI BÖYLE ADALET SONRA KATA KAT DAİRE ÇIKIP KİRAYA VERİYORLAR

4
1
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Neden itfaye gelene kadar beklediki..???

5
0
yanıtYanıtla
JHONY DEP:

İTFAİYE, ADAMIN PLANLADIĞINDAN ERKEN GELMİŞ

yanıt1
yanıt0
CANİ DEP:

itfaiye zaten oradan geçiyormuş

yanıt0
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title