Haberler

Konya Sağlık Müdürlüğü personeli İbrahim Kılınçarslan, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Güncelleme:

Konya Sağlık Müdürlüğü personeli 61 yaşındaki İbrahim Kılınçarslan, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Konya Sağlık Müdürlüğü personeli İbrahim Kılınçarslan (61), koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Müdürlüğün özlük biriminde görev yapan ve koronavirüs tedavisi gören İbrahim Kılınçarslan, bir süre önce Kovid-19'a yakalandı. Kılınçarslan, yapılan tüm müdahalelere rağmen tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN TAZİYE MESAJI

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, 'Acı kaybımız' başlığı altında yaptığı yazılı açıklamada, "Konya İl Sağlık Müdürlüğü Özlük Birimi'nde görev yapan mesai arkadaşımız İbrahim Kılınçarslan'ın Covid-19 ile mücadelesinde hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm sağlık camiamıza başsağlığı dileriz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İl Sağlık Müdürlüğü Koronavirüs Konya Haberler

500

Yorumlar (6)

kazım:

allah rahmet eylesin de nüfusta halen kronik hastalığı olanlar çalıştırılıyor yeterli önlemlerde alınmıyor esnek çalışma dahi yapılmıyor bu dünyada nüfus camiasına hakkım haramdır

6
30
yanıtYanıtla
TEMEL:

Bizim gibi asgari ücret ile çalışma zorunluluğu olanlar ne yapsınlar.memur ve öğretmenler evde yatsınlar biz milletçe maaşlarini ödeyelim

yanıt55
yanıt56
ali er:

okullar açıkta öğretmenler mi gitmiyor o zaman okuyup öğretmen yada memur olsaydın neyin çekememezliği evet belki adaletsizlik var ama üslup yanlış kardeş

yanıt0
yanıt0
aga:

mantikli da cok is evde yapilmaz malasef sonuc da herkese eve git her yeri kapatalim dersen soncu da bu virus dunya da yani gitmeyecek kiyamet kopana kadar beklemek gerek o zaman icin de sayisiz yeni virusler gelecek biraz da halk laf anlamasi gerek amma nerde kapak yada indirim var de ne var ise orda laf anlayan yok sanki øbur taraf da cok kapat aldin hos geldin denmeyecek

yanıt0
yanıt0
GÜZEL ADAM:

Sevgili ağabeyim mekanın cennet olsun.

7
7
yanıtYanıtla
Osman şen:

Rabbim cennet cemal nasip etsin. İbrahim abi kendi halinde calışkan, dedikodusuz emin bir insandi. Saglik mudurlugu personeliyim. Koah, astim bronşit, hipertansiyon...hastasiyim ,öburlerini saymiyorum. Kronik hastalik genelgesi bize uzaktan yakindan ugramadi. Halen çalıştirilmaya devam ediyoruz. Emeklilik tarihime 2 ay kaldi inşaallah emekli olmak için bekliyorum. Deilse bizim sonumuzda bir taziye mesajına bakar. Sorsaniz bu sureçte ibrahim abi ve benzer durumda olan calişanlarinizi bir kere arattinizmi ???.. emekli olan Ali cakir abimizin emekli yazisini 17 gunde zor imzaladilar. Emekliliginde bile ilgilenmeyen calişirken hic ilgilenmez. Fildisi kulelerden birgün inilecek. Ayni ölum hepimiz için var. Saygilar saglikçi arkadaşlara kolayliklar.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title