Haberler

Dört kadın bir oldu, tartıştıkları adamı yol ortasında evire çevire dövdü

Güncelleme:

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde 4 kadın, henüz bilinmeyen sebeple bir adamı sokak ortasında tekme tokat dövdü. Kadınlar ve saldırıya uğrayan adam ellerine ne geçtiyse birbirlerine fırlattılar. O anlar vatandaş kamerasına yansıdı.

Esenyurt'ta 4 kadın tekme ve tokatlarla bir adama saldırdı, caddede yürüyen vatandaşlar ise neye uğradığını şaşırdı. Adamın ve kadınların eline geçeni birbirine fırlattığı kavga anı bir vatandaş tarafından cep telefonuna kaydedildi.

Olay, dün Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde 4 kadınla bir adam henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine kadınlar adama saldırırken, caddede yürüyen vatandaşlar neye uğradığını şaşırdı.

KADINLAR VE SALDIRIYA UĞRAYAN ADAM ELİNE NE GEÇTİYSE FIRLATTI

Cadde üzerinde kadınlarla başlayan sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle kadınlar ve adam eline ne geldiyse birbirine fırlattı. Daha sonra kadınlar adamı kovalayarak tekme ve tokatlarla saldırdı. Caddede yürüyen vatandaşlar şaşkına dönerken, kadınlar ise uzun süre sakinleşemedi.

KAVGA NEDENİYLE TRAFİK BİR SÜRELİĞİNE DURDU

Sinirlerine hakim olamayan kadınlar adama saldırırken, kavganın yola taşmasıyla trafik bir süreliğine durdu. Trafikte bulunan vatandaşlar da olan biteni anlamakta güçlük çekerken, kadınlar bir süre sonra sakinleşerek adamın yanından uzaklaştı. Saldırıya uğrayan şahıs ise olay yerinden uzaklaşarak kısa süre sonra gözden kayboldu.

KADINLARIN ADAMA SALDIRDIĞI ANLAR KAMERADA

Cadde üzerinde yürüyen vatandaşları şaşkına çeviren kavga anı ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, kavgaya karışan kadınlarla adamın eline ne geçerse birbirine fırlattığı, daha sonra kadınların adama saldırdığı ve trafiğin durduğu görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Esenyurt kavga 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (96)

Dünya:

Erkekleri ne hale getirdiniz? Yok bir tane adam akıllı bir avukat ?Kadına Şiddet diye diye geldiğimiz duruma bak. Bu da Erkeğe şiddet. Neden manşet kadınlar tarafından özendirici? Orada dayak yiyen kadın olsaydı Erkeklerin halini tahmin bile edemiyorum ! Adalet nerede kardeşim. Kadına yapılınca Şiddet oluyor da Erkeğe yapılınca neden Pohpohlama ve özendiricilik (içeriyor manşet )oluyor?? Bu işin sonu hiç iyi değil! Ortada büyük yanlış var. Kadınlarda bu kadar rahatlık iyi değil. çekinme ve edep olmayan kadın yüzünden olacakları siz tahmin edin.

73
15
yanıtYanıtla
muhammed:

ama öyle deme feminizmi zıplatır sın kadın hakları diye bir şey var sonuçta bizi bu hale getiren durum islama kulak vermemek ve alemlerin efendisi peygamberimizi dinlememek ! peygamber ayrımcılık yapıyor 1 dinde 4 mezhep çıkarıyor insanları bölüyor diyenlerin hepsine tokat işte bunlar Allah''ım sen bizi şeriattan ve peygamberimizden ayırma !!!

yanıt9
yanıt3
MUHAMMED:

alemlerin efendisi Allah olmasın?

yanıt2
yanıt0
Tacizcidir:

Tacizcidir. İyi olmuş. Kafasını da kırsalardı keşke.

13
66
yanıtYanıtla
dogrusu:

cok iyi olmus kadin haklidir...kadin lar bosuna kavga cikarmaz...rahatsiz etmistir yada laf atmiştır...dunyayi kadinlar yonetsiydi ne savas ne sorun olurdu çunku kadinin geninde annelik var...erkeklerin % 70 i maganda boş muhabbet görgüsuz...

15
54
yanıtYanıtla
cekirge bisi rar:

simdi bukadar yalakalik niye sen kadin tani.iyon kadindedinmi uslu edepli hatta allah cenneti ayaginin altina yaratmis haaa iste kadin tamda o bunlar panterleyla

yanıt0
yanıt0
Xc866:

Dünyayı kadınlar yönetseydi İsa''nın doğumunu bile göremezdik. Sizdeki bu hırs bu tutku varken! Sizden güzel olma ihtimali olan kim varsa öldürürsünüz siz :D

yanıt4
yanıt0
Ali:

ha bir tokat yedinizmi yandim allah dersiniz

yanıt2
yanıt4
Şahin:

Kesin adam sarkıntılık yaptı derler taciz etti derler nasıl olsa adam ispatlayamaz

35
7
yanıtYanıtla
hiya:

cingene

37
4
yanıtYanıtla
Tüm 96 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title