Haberler

Taciz iddiasıyla masum şahsı bıçaklayıp mahallede gezdiren gruptan 2 kişi tutuklandı

Güncelleme:

Sur ilçesindeki bir parkta oturan bir kız çocuğu, annesine fotoğrafının yabancı biri tarafından çekildiğini söyledi. Anne de bu durumu mahallede oturan S.D., B.E. (23) ve E.H.T.'ye (16) anlattı. Parka giden bu 3 kişi ile 40 yaşındaki E.A. arasında tartışma çıktı.

BIÇAKLAYIP O HALDE MAHALLEDE DOLAŞTIRDILAR

Tartışma kavgaya dönüştü, S.D., E.A.'yı sırtından ve sol koltuk altından bıçakladı. Kavgayı haber alan mahalleli de olay yerine geldi. Mahalleli, E.A.'yı yaralı halde bir süre mahallede dolaştırdı. O anlar çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Son dakika haberleri! Diyarbakır'da taciz iddiasıysa bir kişiyi öldüren 4 şüpheliden 2'si tutuklandı

BİR SÜRE SONRA YERE YIĞILIP HAYATINI KAYBETTİ

Bir süre sonra kanlar içinde yere yığılan E.A., çağırılan ambulansla Selahattin Eyyübi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bilinci kapalı olan E.A., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kız çocuğunun da alınan ifadesinde fotoğrafını çeken kişinin E.A. olmadığını söylediği belirtildi.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekiplerince yapılan incelemeler sonucu güvenlik kameralarından tespit edilen ve olayı gerçekleştiren şahıslardan iddiaya göre, bıçak kullanan 16 yaşındaki S.D., darp ettiği iddiasıyla 16 yaşındaki E.H.T., 17 yaşındaki H.İ.P ve 24 yaşındaki B.E., kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Son dakika haberleri! Diyarbakır'da taciz iddiasıysa bir kişiyi öldüren 4 şüpheliden 2'si tutuklandı

2 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki ifade işlemlerinin ardından akşam saatlerinde adli makamlarca sevk edildi. Savcılık sorgularının ardından H.İ.P ile B.E. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, S.D ve E.H.T., çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından 'adam öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Diyarbakır Sur Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500

Yorumlar (9)

Deniz Çapa:

gerçekten küçük kızın fotolarını çekmiş mi ? telefonu adli mercilerce incelendi mi ? Neden birşey netleşmeden insanları damgalıyorsunuz. Gerçekten yaptıysa en ağır cezası alsın zaten ölmüş. Ancak ya bir yanlış anlaşılmadan kaynaklı ise?

41
2
yanıtYanıtla
Okan Kocabas:

Devletin verdiği cezalar yetersiz olunca insanlar cezaları kendileri vermek istiyor.

10
9
yanıtYanıtla
Onur Tuna:

Ceza verilmiyor ki yetersiz olsun. Ortada ceza diye bir şey yok. Suçlular elini kolunu sallayarak geziyor.

10
2
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Devletin acil önlem alması ve kanunları acilen uygulaması gerekiyor. Bu yapılan gerçekten sapıklığa tepkide, veyahutta bir başkaldırı provası da olabilir. Çünkü zemin müsait hale gelmek üzere.

8
3
yanıtYanıtla
zırzop:

Pekı o kızın fotoğrafları bu adamın telefonundan çıkmısmı gözleriyle görmüşlermi

7
0
yanıtYanıtla
MURAT:

Nasil Bar bar bir milletsiniz tacizmi etmiş fotograf çekmiş çeksin çekince tacizmi oluyor söyleyenin yalan söylemediğini ne biliyorsunuz Allah hepinizi kahretsin

6
0
yanıtYanıtla
metin:

şimdi burada kime üzülmeliyim? çoluk çocuğa musallat sapığa mı? cezasını veren gençlere mi?

3
3
yanıtYanıtla
Baran Hakan:

Allah sizi kahretsin polis var kanun var. Siz çok mu namuslu sunuz

5
0
yanıtYanıtla
Orhan Demiral:

Adli kontrol sartiyla...!!?

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title