Haberler

Yanlış park uyarısı yapan otobüs şoförüne darp kamerada

Güncelleme:

Adana'da, özel halk otobüsü şoförü Kemal Bilgiç (30), aracını yanlış park ettiği için uyardığı sürücü ve oğulları tarafından darbedildi. Tekme- tokat dövülüp, karnından ısırılan Kemal Bilgiç, "Böyle şeyler için ölümüne şiddet uygulanır mı" diyerek isyan etti.

Adana'da, özel halk otobüsü şoförü Kemal Bilgiç (30), aracını yanlış park ettiği için uyardığı sürücü ve oğulları tarafından darbedildi. Şüphelilerden şikayetçi olan otobüs şoförünün darbedildiği anlar araç kamerasına yansıdı.

Adana'da özel halk otobüsü şoförü Kemal Bilgiç, 15 Eylül'de seyir halindeyken yol kenarına yanlış park ettiği için trafiği yavaşlatan aracın sürücüsünü uyarınca tartışma çıktı. Bu sırada araç sürücüsünün yanındaki çocukları, Bilgiç'e saldırdı. Bilgiç, can havliyle otobüsün içine kaçmaya çalıştı ancak darbedilmekten kurtulamadı. Bu kişilerden biri, Kemal Bilgiç'in karnını ısırdı. Yaralanan Bilgiç, hastanede tedavi görüp, darp raporu alarak saldırganlardan şikayetçi oldu.

"BÖYLE BİR ŞEY İÇİN ŞİDDET UYGULANIR MI?"

Olay sonrası çok üzgün olduğunu belirten Kemal Bilgiç, "Böyle şeyler için insana ölümüne şiddet uygulanır mı? Yapanlardan şikayetçi oldum" dedi. Bilgiç'in darbedildiği anlar ise otobüsün güvenlik kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Yanlış park uyarısı yapan otobüs şoförüne darp kamerada

OTOMOBİLİN ÜSTÜNE ÇIKIP VURMAYA DEVAM ETTİ

Görüntülerde, araçtan inen Bilgiç'in 3 kişi tarafından saldırıya uğradığı, bu sırada otobüsteki yolcuların da bu kişileri durdurmaya çalıştığı görüldü. Şoför Bilgiç'i darbeden bir kişinin hızını alamayarak otomobilin üstüne çıkıp, saldırmaya devam ettiği bir süre sonra da saldırganların olay yerinden ayrıldığı görüntülere yansıdı.

Yanlış park uyarısı yapan otobüs şoförüne darp kamerada

"BENİ DÖVDÜLER, OTOBÜSÜN PARÇALARINI KIRDILAR"

Uzun süredir otobüs şoförlüğü yaptığını ve başına ilk defa böyle bir olay geldiğini kaydeden Kemal Bilgiç, küçük bir meseleye bu kadar şiddetle karşılık vermenin kabul edilemez olduğunu belirtti. Kendisine saldıran kişilerin araya girenler olmasaydı belki de kendisini öldüresiye döveceğini dile getiren Bilgiç, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Yanlış park ettiği için yol kilitlenmişti. Ben ilk etapta düzgünce uyarıda bulundum. Bana bağırarak karşılık verdi. Ben de bağırdım. Sonra küfretti ve ben sinirlenip otobüsten indiğim sırada bir anda araç dışındaki 3 kişi üzerime saldırdı. Yolcular neye uğradığını şaşırdı. Bu nasıl bir şiddet anlayamıyorum. Birisi karnımı ısırıp parçaladı. Darp raporu aldım şikayetçi oldum. Otobüsümün parçalarını da kırdılar. Hakkımı arayacağım."

Yanlış park uyarısı yapan otobüs şoförüne darp kamerada

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (19)

okan:

hak etmiş ilk vuran otobüs şöförü sonuçta kendileri çok düzgün kullanıyor ya milleti uarıyor iyi olmıuş sevindik elinize sağlık bu şöförler hak edıyor

16
3
yanıtYanıtla
GADDAR:

ASLANLAR GİBİ SERBEST KALIRLAR. . . SONUÇTA ŞOFÖR NEFES ALIP VEREBİLİYOR !!!!

12
2
yanıtYanıtla
Xyz:

Birisi ölmedikçe adli makamlar harekete geçmez, harekete geçmeside ancak adli kontrol şeklinde olur.

yanıt1
yanıt0
haklı:

Yanlış anlamayında ilk şoför saldırıyor.

9
0
yanıtYanıtla
bill gates:

önce sen saldırıyosun baban yaşında adama sonra beni dövdüler. (az bile etmişler)

7
1
yanıtYanıtla
FARUK:

Keşke elinle yüzünün yerinide değişselermiş az dövmüşler seni bide mağdur edebiyatı yapmış ayı

4
3
yanıtYanıtla
osman:

yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış adama saldırırsan adamın oğluda senin işte öyle orana vurur!!!

5
1
yanıtYanıtla
Sapuri:

Maalesef bro seni dövenler ünlü ve siyasi yalaka olmayan bir şarkıcı değil. O yüzden dışarıda dolanıyorlardır şuan.

0
5
yanıtYanıtla
VURAN:

İlk hamleyi otobüs şoförü yapmış ve dayağı haketmiş . . bence diğer taraf şikayette bulunması lazım her yönden haklılar. . (Erkeklik yapıp arabaya tekme atmayla olmuyo . uyarıcaktın sorun çıkarırlarsada polisi çağıracaksın , nokta)

5
0
yanıtYanıtla
vatansever:

bu memleket bitti artık bitirdiler anlayacaginiz

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title