Haberler

Çocuğunun dudağındaki ısırık izinden şüphelenen anne, diş doktorunun yaşattığı dehşeti ortaya çıkardı

Güncelleme:

Ukrayna'da Rivne şehrinde diş doktoru İnna Kravçuk'un çocuk hastalarına şiddet uyguladığı iddia edildi. Kravçuk, kendisine yöneltilen suçlamaları reddederken, mağdur olan çocuklardan birinin annesi, Ukrayna basınına açıklama yaptı. Açıklamada anne, "Çocuğu dişçiden aldıktan sonra dudağının şiştiğini fark ettik. Diş doktoru Kravçuk'u aradım, o da bana çocuğumun dudağını kendisinin ısırdığını söyledi" ifadelerini kullandı.

KIZININ OMUZLARINDAKİ MORLUKLARDAN ŞÜPHELENDİ

Kravçuk'un şiddet uyguladığı öne sürülen hastalardan 5 yaşındaki kız çocuğunun annesi ise diş doktorundaki randevunun ardından kızının omuzlarında morluklar oluştuğunu söyledi. Tedavi sırasında doktorun ve asistanlarının dışında kimsenin içeri alınmadığını ifade etti.

İLK ŞİKAYETİ DEĞİL

Ukrayna medyasında yer alan haberlere göre, skandala adı karışan diş doktorunun daha önce çalıştığı klinikteki işvereni İnna Pekarskaya, Kravçuk hakkındaki şikayetlerin kendisine de geldiğini belirterek, "Şikayetlerin artmaya başlaması üzerine konuya daha fazla gözümü kapatamadım. Kravçuk'un işine son vermek zorunda kaldım" dedi.

Ukrayna polisi, İnna Kravçuk hakkında Ukrayna Ceza Kanunu'nun 125. maddesi (kasten çocuk yaralama) gereğince soruşturma başlattı. Soruşturma sonunda doktor, suçlu bulunması halinde 56 bin grivna (14 bin TL) para cezasına çarptırılacak ya da işten 200 saatlik uzaklaştırma alacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ukrayna Inna Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (11)

6543:

lanet olsun sözde doktorlara ahlaki olmayan doktor öğretmen yargıçlar kim varsa hepsine lanet olsun amin

17
1
yanıtYanıtla
Ne dişçisi bee canavar:

Yuh böyle tedavi mi olur gel de sana yapalım boyl e iskence. Meslekten atılması lazım. Tedavi sırasında anne veya baba da olur ilk duydum kimsenin alınmadığını. Demek korkun var kapalı kapılar ardında yapıyorsun seni pislik

15
0
yanıtYanıtla
Deniz:

Bence onun dişlerini uyuşturma dan çekilmeli cani kadın cezalar böyle az olursa daha neler gorcez

14
1
yanıtYanıtla
burası türkiye:

burası ukrayna değil

yanıt0
yanıt2
HK:

Benim çocuğuma öyle yapacak pense ile dişlerini sökerim

14
0
yanıtYanıtla
ha:

ben sana doktor olaman demedim ki adam olaman dedim

11
0
yanıtYanıtla
DR:

KEŞKE TÜRKÇEYİ DÜZGÜN KONUŞABİLSEN DE . . .

yanıt0
yanıt0
cimbomlu:

nasil oluyorda o cocuklarin yaninda anasi yada babasi yok benim yavrularim dis dokturunda ben olmadimmi girmez iceri

10
0
yanıtYanıtla
Easy:

200 saat ne demek ya? Ondan sonra yine dövecek masumları Manyakmısınız siz

10
0
yanıtYanıtla
yuh:

vicdan olmadıktan sonra yemişim senin doktorluğunu makamını mevkini paranı pulunu vb. bu dünyada zıplayan zalimler eeee öteki tarafta hayatınızın her salisiyesi film şeridi gibi önünüze gelince bakalım ne tarafa zıplayacaksınız yuhhhh

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title