Haberler

Son dakika haberi! 'TransAnatolia Rally Raid' yarışlarının Sakarya ayağında kaza...O anlar kamerada

Güncelleme:

Son dakika 3. sayfa haberi... 'TransAnatolia Rally Raid' yarışlarının Sakarya ayağında kaza...O anlar kamerada -Yola izinsiz giren otomobil, İtalyan motokros yarışçısı ile çarpıştı -Kaza anı saniye saniye kayıt altına alındı Türkiye'nin ilk ve tek, dünyanın ise en büyük ve zorlu yarışlarından biri olan TransAnatolia Rally...

'TransAnatolia Rally Raid' yarışlarının Sakarya ayağında kaza...O anlar kamerada

-Yola izinsiz giren otomobil, İtalyan motokros yarışçısı ile çarpıştı

-Kaza anı saniye saniye kayıt altına alındı

SAKARYA - Türkiye'nin ilk ve tek, dünyanın ise en büyük ve zorlu yarışlarından biri olan TransAnatolia Rally Raid yarışlarının Sakarya ayağında İtalyan sporcu, yola izinsiz giren otomobille çarpıştı. Kaza anı ise kameralar tarafından saniye saniye kayıt altına alındı.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ve Türkiye Motosiklet Federasyonu desteğiyle düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek, dünyanın ise en büyük ve zorlu yarışlarından biri olan TransAnatolia Rally Raid, 15 Ağustos da İstanbul dan start aldı. Yaklaşık 120 yarışçının katıldığı rallinin Sakarya ayağında dünyanın en iyi ve hızlı pilotları Sapanca Soğucak, Belengerme Yaylası, Taraklı Karagöl Yaylası, Akyazı Acelle, Davlunmaz, Oda Yeri, Pürenli Yaylası, Turnalı Yaylası, Keremali Yaylası, Sülüklü Göl ve Hendek yaylalarında kıyasıya yarıştı. Nefes kesen mücadelelere sahne olan rallinin Akyazı kesiminde bulunan Acelle Yaylası Sultanpazarı yolu üzerindeki yarış güzergahında İtalyan motokros yarışçısı Francesca Gasperi, viraja girdiği sırada tüm önlemlere rağmen yola iziniz giren Toyota marka otomobille çarpıştı.

Meydana gelen kazada bir vatandaş kamerasıyla o korku dolu anları saniye saniye kayıt altına aldı. Gasperi kazayı yara almadan atlatırken motosiklette ve otomobilde hasar meydana geldi. Kazaya ilk olarak jandarma ekipleri müdahale ederken İtalyan sporcu, motosiklette yaşanan arıza nedeniyle yarışa ara vermek zorunda kaldı. Kameralara yansıyan kaza anında ise İtalyan motokros yarışçısı viraja girdiği esnada yola izinsiz giren Toyota marka otomobil ile çarpışması ve yarışçının otomobilin üzerine düşmesi yer alıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Sakarya 3. Sayfa Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title