Haberler

8 köpeğin saldırısına uğrayan kadın resmen ölümden döndü! Dehşet anları kamerada

Güncelleme:

Malatya'da bir kadının sokak köpeklerinin saldırısına uğradığı anların görüntüleri ortaya çıktı. Saldırıda yaralan kadın, yetkililerin başıboş sokak köpeklerine çare bulmasını isteyerek dışarı çıkmaktan korktuklarını söyledi.

Olay, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Tecde Mahallesi'nde önceki gün meydana geldi. Saime Yeşil, evinin çevresinde bulunan tarlada yürüdüğü sırada bir anda 8 sokak köpeğinin saldırısına uğradı.

Köpeklerin saldırısıyla yere düşen Yeşil arada kalırken, çevrede olayı görenler sadece izlemekle yetindi. Köpekler bir süre yere düşen talihsiz kadına saldırısını sürdürdü. O anda kadının sesini duyan bazı vatandaşlar olay yerine gelerek köpekleri kovaladı.

8 köpeğin saldırısına uğrayan kadın resmen ölümden döndü! Dehşet anları kamerada

"ALLAH'TAN O SIRADA KALBİM DURMADI"

Yaşadığı dehşetin ardından vücudunun birçok yerinin parçalandığını ve dikişler atıldığını söyleyen Saime Yeşil, korku dolu anları anlattı. Olayın olduğu gün kızının gittiği okula gitmek için yola çıktığını ve köpeklerin saldırısına uğradığını anlatan Yeşil, " Okula gidecektim çocuğumun kitaplarını almaya, evden çıktım kısa süre sonra 8 köpeğin saldırısına uğradım. Biri kafamdan tuttu, biri kolumdan, biri bacağımdan 3 kez ayağa kalkmaya çalıştım ama yere düşürdüler. Son anda vatandaşlar yardım koştu. Her tarafım dikişli, bugün aşı vuracaklar pansuman yapacaklar, oturup kalkamıyorum. 8 köpeğin saldırısına uğramak kolay mı, Allah'tan o sırada kalbim durmadı" diye konuştu.

8 köpeğin saldırısına uğrayan kadın resmen ölümden döndü! Dehşet anları kamerada

KIZI DA SALDIRIYA UĞRAMIŞ

Kızının da geçtiğimiz günlerde köpeklerin saldırısına uğradığını anlatan kadın, yetkililerden acilen bu soruna çözüm bulmasını istedi.

"BU DURUMA ACİL ÖNLEM ALINSIN"

Bölgedeki sokak köpeklerine karşı tedbir alınmasını isteyen Yeşil, "Mahallede korkudan dışarı çıkamıyoruz. Çocuklarımız okula giderken de korkarak gidiyor. Bu duruma acil önlem alınsın" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yeşilyurt Malatya Haberler

500

Yorumlar (38)

FIRTINA:

HAYVAN HAKLARI SAVUNUCULARI MANGALDA KÜL BIRAKMIYOSUNUZ HADİ BU KADININ HAKKINIDA SAVUNUN NE HALE GELMİŞ KADINCAĞIZ HAYVANLARA ŞİDDETE ELBETTE KARŞIYIZ O ZAMAN BU BAŞIBOŞ HAYVANLARADA SAHİP ÇIKIN

47
2
yanıtYanıtla
YA YA:

Nerdesiniz hayvan severler hayvanlarınıza sahip çıkarmısınız.

42
3
yanıtYanıtla
ne alaka?:

sokak köpeklerinin sahibimi var, boş boş yazacağına bizler gibi sokak hayvanlarının karnını doyurun. . .

yanıt0
yanıt0
Ahmetli:

Kadının verdiği sadakası varmış. Kadını seyreden kadınlar ile yol kenarındaki adama yazıklar olsun. sonradan uzaktan gelen adamlardan allah razı olsun

31
3
yanıtYanıtla
erdal:

insan başına gelmeyince bilmiyor işte. size diyorum hayvan severler

21
3
yanıtYanıtla
sami:

Çevrede olayı seyredip müdahale etmeyenlere yuh olsun. Bu nedir ya ,

19
4
yanıtYanıtla
Qwert:

Toplayıp çin e gönderin...

20
2
yanıtYanıtla
KADI:

Bence bu hayvan hakları savunucuları bu sokak köpekleri ni sahiplensin madem yoksa hepsi zehirlenmesi biliyorum şimdi bana kizacaklar ama eminin aynı olaylar onların veya onlara ait çoluk çocuğun başına gelse emin olunuz bizden önce onlar vururlar

16
2
yanıtYanıtla
34:

Valla aynısı başıma geldi ama hiç dediğiniz gibi yapmadım. Zihniyet ve vicdan farkı. Olanı doğru bulmuyorum fakat sizin dediğinizde doğru değil. Allah''ın verdiği canı sen zehirleyerek almayı mı düşünüyorsun ? Güya müslüman ülkeyiz kesinlikle. :)

yanıt0
yanıt1
Aa:

Hayvan hakkı, insan hakkından öne geçerse. . .

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title