Haberler

Sevgilisi ölünce hastanede kendisini vuran Derman'ın son sözü: Bana yardım et

Güncelleme:

Diyarbakır'da ölen sevgilisi Medeni Aykal'ın ardından hastanede göğsüne dayadığı tabancayı ateşleyen Derman Bakır'ın intiharıyla ilgili ayrıntılar ortaya çıktı. Görgü tanığı güvenlik görevlisi ifadesinde kadının son anlarını şu sözlerle anlattı: "Bir silah sesi duyduk. Kadın bana elini uzatarak 'Yardım et' dedi."

Önceki gün saat 21.00 sıralarında Kayapınar ilçesindeki özel hastanede Derman Bakır, iddiaya göre sevgilisi Medeni Aykal ile görüştü. Aykal, bu sırada kalp krizi geçirdi. İhbar üzerine gelen sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan Aykal, sağlık görevlilerince ambulansla hastaneye kaldırıldı. Aykal, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti.

HASTANE KORİDORUNDA KENDİSİNİ VURDU

Medeni Aykal'ın ölümünün ardından hastanenin koridorunda bekleyen sevgilisi Derman Bakır, çantasından çıkardığı tabancayı göğsüne dayayarak, ateşledi. Ağır yaralanan ve acil serviste hemen müdahale edilen Bakır da kurtarılamadı. Medeni Aykal'ın cenazesi, dün sabah saatlerinde yakınları tarafından teslim alınarak, Çınar ilçesinde toprağa verildi. Derman Bakır'ın cenazesi de dün otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailesi tarafından teslim alınarak, memleketi Mardin'in Nusaybin ilçesinde toprağa verildi.

Sevgilisi ölünce hastanede kendisini vuran Derman'ın son sözü: Bana yardım et

SEVGİLİSİNİN AİLESİ İLE TARTIŞMIŞ

İntiharın ardından İl Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili soruşturma başlattı. Medeni Aykal'ın kalp krizi geçirdiğini öğrenen ailesi ve yakınlarının hastaneye geldiği ve bu sırada Derman Bakır ile karşılaştığı ortaya çıktı. Aykal'ın çocukları ile Bakır arasında tartışma çıktığı, ailenin genç kadını tehdit ettiği, bu nedenle hastane çalışanlarının Bakır'ı başka kata götürdüğü öğrenildi.

OĞLU 'YAPTIKLARIN YANINA KALMAZ' DEMİŞ

Polis ekiplerince hastanedeki güvenlik görevlisi ve olayın tanığı olan İslam C.'nin ifadesine başvuruldu. İslam C. olay anını şöyle anlattı: "Bir kişi, kalp krizi geçirdiği şüphesiyle ambulansla hastaneye getirildi. Yanında bir kadın da vardı. Bir süre sonra kalp krizi şüphesiyle hastaneye getirilen kişi, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kalp krizi geçiren kişinin yakınları da bu sırada hastaneye geldi. Ölen kişinin oğlu olduğunu öğrendiğim kişi, genç kadını görünce üzerine yürüyerek, 'Bu yaptıkların yanına kalmaz' gibi kelimeler söyledi. Ben de hemen araya girdim. Diğer yakınları da bana 'Bu kadını buradan götür. Daha büyük sıkıntı çıkmasın' dedi"

TELEFON ŞİFRESİ İÇİN YANINA GİTMEK İSTEMİŞ

Derman Bakır'ı yaşanan gerginlik üzerine acil servisten 1'inci kata götürdüğünü söyleyen İslam C. "Bu sırada bana bir telefon verdi. 'Bu kalp krizi geçiren kişinin, oğluna verirsin' dedi. Ben de telefonu alıp götürdüm. Teslim edince de 'Şifresini bilmiyorum telefonun. Beni kadının yanına tekrar götür' dedi. Ben de 'Olmaz' dedim ancak ısrar edince de eşlik ettim. Beraber kadının yanına gittik" diye konuştu.

"TEK EL SİLAH SESİ DUYDUK"

İslam C. Derman'ın telefonu aldığını belirterek, "Kadına telefonu verdi. Telefonla uğraşırken oğlu bana '2 dakika yalnız kalmak istiyorum' dedi. Bu sırada 155'i aradım. Hemen peşinden oğlu olduğunu bildiğim kişi, yanıma geldiğinde tek el silah sesi duyduk" ifadelerini kullandı.

"BANA ELİNİ UZATARAK YARDIM ET, DEDİ"

Silah sesini duymalarının ardından Aykal'ın oğlu ile koşarak Derman Bakır'ın yanına gittiklerini söyleyen İslam C. "Kadını koltuk üzerinde kanlar içinde gördüm. Bana elini uzatarak, 'Ağabey bana yardım et' dedi. Ben de acil servise koşarak yardım istedim. Sedyeyle acile taşıdılar. Kısa bir süre sonra da kadının öldüğünü öğrendim" diye konuştu.

DERMAN'IN AĞABEYİ: İNTİHARINA SEBEP OLANLARDAN ŞİKAYETÇİYİM

Bilgisine başvurulan Derman Bakır'ın ağabeyinin ise "1,5 yıl önce rehberlik öğretmenliği için Diyarbakır'a gelmişti. Herhangi bir psikolojik sorunu yoktu. Bildiğim kadarıyla husumetli olduğu kişi ya da kişiler de yoktu. Zaten en son annemle telefonla görüşmüştü. Bir sorunu olmuş olsa ona söylerdi. Kardeşimin intiharıyla ilgili sebep olan kişi ya da kişiler tespit edilirse şikayetçiyim" dediği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Diyarbakır Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (33)

BURAK:

AĞLADIM YEMİN EDERİM KEŞKE BU DUNYADA KAVUŞABİLSELERDİ. . .

13
21
yanıtYanıtla
Iso:

Yahu babasi yasindaki herif icin, kocasi degil babasi degil... kafa olsa zaten kendi dengi birini bulurdu. Haber edip durmayin, hakettigine varmis iste

19
15
yanıtYanıtla
burak:

bu yuzden hastane girisleri cok iyi aranmali burda alacakları ani bir haber kisileri bir travmaya sokabilir cok kötü sonuçlar dogabilir hic bir sekilde kesici patlyici silah sokulmamalı iceriye...

23
3
yanıtYanıtla
ADAM 45..KADIN 25.ADAM EVLİ:

PARMAĞIMIZ KESİLİNCE BİLE TUHAF OLABİLİYORUZ. YA HAYATIMIZA GÖZÜMÜZÜ KIRPMADAN SON VERMEYİ BİR HAYAL EDİN. GÖZÜMÜZÜ KARARTMAK O KADAR KOLAY MI?25 YAŞINDA GENCECİK BEKAR BİR KIZ. HANGİ YAŞADIKLARI ONU BU HAYATTAN SOĞUTTU, BİLİYOR MUYUZ?KOCAMAN HAYIR. ADAMIN Kİ NORMAL ÖLÜM. BÜYÜK İHTİMALLE YAKINLARININ KIZA''SENİN YÜZÜNDEN KRİZ GEÇİRİP ÖLDÜ''DENİLMESİ, ÇARESİZLİK, YALNIZLIK HİSSİ. GÖRDÜNÜZ DEĞİL Mİ KARARLILIĞINI?ÇÜNKÜ EVDEN ÖLEN ADAMIN SİLAHI İLE HASTANEYE GELİYOR. HAZIRLIKLI. KARARTILAN BİR GELECEK.

21
5
yanıtYanıtla
Hanzo Savar:

Hanzolar kim bilir kıza hastanede nasıl saldırdılar da kızcağız korkusundan kendini vurdu. Allah''ın belaları. Ne tip oldukları belli zaten.

18
3
yanıtYanıtla
ALİ:

HEMŞERİME ALLAHTAN RAHMET DİLERİM. ÇOK ÜZÜLDÜM TOPLUMSAL BASKILAR, BAKIŞ AÇISI KEŞKE İNSANLARA ÖLÜMÜ DÜŞÜNDÜRTMESEYDİ. FARKLI BAKILABİLSEYDİ KIZLARA ÇİÇEKLE BİLE VURULMAYACAĞINI İÇSELLEŞTİREBİLSEYDİK

17
2
yanıtYanıtla
Nagehan:

Bence ölenin yakınlarının korkusuyla yaptı bunu. Ölen o şahıs da bayanı arkadaşlık için zorlamış olabilir. Onun için bütün zorba zalimlerin yüce ALLAH tez zamanda cezasını versin inşaallah.

11
8
yanıtYanıtla
hoca:

hayat insana bazen geç kaldığı yaşanmışları yaşatır insana işte bu böyle bir aşk 45 yaşındaki adam ve 25 yaşındaki kadın geç kalınmış bir mutluluk gördüler ama bu da herkese fazla geldi adam eceli ile kadın ise acı sevdası ile ölümüme yürüdü kimse bu hayatta istediği gibi sevip yaşayamacakmı herkes zamanında evlenmiştir. ama yaşarken mutsuzluğunu yaşar mutluluğu bulduğu zamanda işte böyle acılar içinde yaşarlar.

8
10
yanıtYanıtla
bi şahıs:

ne diyosun be kafa gitmiş

yanıt2
yanıt0
Enteresan BİR DURUM:

Kendine silah çek sonra yardım iste. . . . Vay be

6
11
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title